Opleiding

Opleiding Management Sociaal Domein

Wil jij je verder ontwikkelen als leidinggevende of teamverantwoordelijke binnen het Sociaal Domein? Of ambieer je een leidinggevende rol en wil je hiervoor de juiste competenties ontwikkelen? Volg dan de Opleiding Management gericht op het Sociaal Domein. Door deze opleiding te volgen ontwikkel jij je tot een effectieve middle manager in het Sociaal Domein.  

Online Opleiding Wmo Consulent

Spreekt de combinatie van werken met mensen en een regisseursfunctie binnen het Sociaal Domein je aan? Volg dan de online opleiding Wmo consulent. Als Wmo consulent ben jij de verbindende schakel tussen de burger met een hulpvraag en de gemeente. Jouw doel is om de zelfredzaamheid van de burger te vergroten. Zo kan de burger […]

Basisopleiding Wmo Consulent 2.0

Spreekt de combinatie van werken met mensen en administratieve taken je aan? Als Wmo consulent voer je keukentafelgesprekken met cliënten met een hulpvraag. De uitkomst van het gesprek verwerk je in een rapportage. Bij de basisopleiding Wmo consulent 2.0 worden consulenten opgeleid met het doel dat de cliënten zo lang mogelijk kunnen deelnemen aan de […]

Opleiding Senior Wmo Consulent 2.0

Wil jij in je werk als Wmo consulent meer complexe participatieproblemen oplossen? De opleiding Senior Wmo consulent 2.0 leert je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om in te spelen op complexe problematiek. Je leert effectieve communicatietechnieken zodat je goed gemotiveerd de grenzen van de Wmo aan kunt geven.
STAP-budget van 1000 euro voor opleidingen en trainingen van Keninscentrum Sociaal Domein

Online Opleiding Schuldhulpverlening

Heb jij de wens mensen met financiële problemen te ondersteunen en weer perspectief te geven? Tijdens de online opleiding Schuldhulpverlening leer je over de verschillende facetten van schuldhulpverlening. Je maakt kennis met relevante wet- en regelgeving, gesprekstechnieken en -vaardigheden.

Opleiding Schuldhulpverlening en Budgetcoaching

Kun jij empathisch in gesprek gaan met oog voor de wet- en regelgeving binnen de schuldhulpverlening? Vind je het leuk om mensen te helpen om de financiële controle terug te krijgen? Volg dan de opleiding Schuldhulpverlening en budgetcoaching.

Online Opleiding Jeugdconsulent

Wil jij aan de slag in de jeugdzorg en jeugdigen helpen naar een mooie toekomst? Als jeugdconsulent of jeugdprofessional krijg je te maken met een grote diversiteit aan vragen en problemen waar jeugdigen en gezinnen bij betrokken zijn. Je hebt een breed takenpakket met meerdere aandachtsgebieden. Je bent verantwoordelijk voor het inzetten van de juiste […]

Online Opleiding Participatiecoach

Vanwege financiële belangen moeten inwoners zo snel mogelijk uitstromen richting arbeid. Jij koppelt werkzoekenden aan werkgevers. Inwoners die maar geen baan kunnen vinden of die niet weten wat voor werk ze willen doen, kloppen aan bij jou. Alle benodigde kennis en kunde leer je tijdens de online opleiding participatiecoach. Binnenkort beschikbaar.

Opleiding Jeugdconsulent

Wil jij aan de slag in de jeugdzorg en jeugdigen helpen naar een mooie toekomst? Als jeugdconsulent of jeugdprofessional krijg je te maken met een grote diversiteit aan vragen en problemen waar jeugdigen en gezinnen bij betrokken zijn. Je hebt een breed takenpakket met meerdere aandachtsgebieden. Je bent verantwoordelijk voor het inzetten van de juiste […]

Opleiding Werkcoach

Weet jij verborgen kwaliteiten van inwoners in kaart te brengen waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie? Kun jij langdurig werkzoekenden weer motiveren en ondersteunen in de weg naar een passende baan? Dan is de opleiding Werkcoach iets voor jou!