Onze evenementen

Als dé kennispartner van professionals in het Sociaal Domein organiseren wij – in samenwerking met onze partners – meerdere keren per jaar de Nationale Bijscholingsdagen en Masterclasses. Of jij je nu wil bijscholen op het gebied van de Wmo, Participatiewet, Schuldhulpverlening of juist Sociaal Domein-breed: er zit altijd wel een evenement voor jou tussen!

Nationale Bijscholingsdagen

Als professional binnen het Sociaal Domein is voortdurende groei en bijblijven van cruciaal belang. Daarom organiseren wij hét evenement voor consulenten, beleidsmakers en teamleiders in het Sociaal Domein: De Nationale Bijscholingsdag. Boordevol met trainingen, informatieve stands en ontmoetingen. Tijdens de Nationale Bijscholingsdag kan je zelf bepalen aan welke workshops je wil deelnemen. Op deze manier haal jij het beste resultaat uit jouw bezoek aan deze Bijscholingsdag.

Masterclasses

Op zoek naar verdieping? Volg dan één van de Masterclasses van Kenniscentrum Sociaal Domein! De Masterclass staat volledig in het teken van verdieping binnen één specifiek onderwerp. De Masterclasses bestaan uit een theoretisch deel, waarin je jouw kennis over het onderwerp verdiept en/of verbreedt, en een praktisch deel waarin je zelf aan de slag gaat met behulp van casuïstiek uit de praktijk.