Over ons

Wie zijn wij?

Kenniscentrum Sociaal Domein is dé specialist als het gaat om online opleiden binnen het Sociaal Domein. We zijn het beste online leerplatform binnen het Sociaal Domein. Dit komt doordat wij het anders doen. Iedereen bepaalt namelijk zelf waar, hoe en wanneer hij leert. Daarnaast bieden wij blended learning aan; een combinatie van online contact tussen docenten en deelnemers en kunnen deelnemers zich op een eigen moment de theorie eigen maken. Voor de theoretische lesstof maken wij gebruik van een aantal leervormen.

Door onze intensieve samenwerking met het Kenniscentrum WMO zijn wij in staat om, samen met de beste vakdocenten, deelnemers van de meest actuele informatie te voorzien.

Waar staat Kenniscentrum Sociaal domein voor?

Kenniscentrum Sociaal domein kiest voor ervaren docenten. Zo maken we de verbinding tussen theorie en praktijk en zorgen we voor de meest actuele kennis. Deze kennis delen we door gebruik te maken van het beste online leerplatform binnen het Sociaal Domein. We zorgen ervoor dat de kennis en kunde van mensen en organisaties die actief zijn binnen het Sociaal Domein, continu wordt verbeterd en onderhouden. Door gebruik te maken van het grootste en beste online leerplatform kan men het beste uit zichzelf halen.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Waarom is Kenniscentrum Sociaal Domein de beste keuze voor jou?
Ontdek je persoonlijke voordelen
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen het Sociaal Domein?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Ons team

Miquel Wijngaards
Directeur
Elly de Groot
Projectleider
Rick Niemeijer
Editor
Christiene Doorman
Grafisch vormgever
Sander Cammenga
Cameraman & editor
Tessa Bos – Muskee
Teamleider
Laurens Hoevenberg
Financieel medewerker
Angela Everts
Financieel medewerker
Milou van der Ploeg
Docent
Alieke
Docent
Esther Slotman
Projectmedewerker