Over ons

Kenniscentrum Sociaal Domein is hét opleidings- en detacheringscentrum van het Sociaal Domein. Wij lopen voorop in het werkveld en kijken vooruit. Met onze scholing helpen we professionals bij hun ontwikkeling en we adviseren organisaties over het Sociaal Domein van de toekomst. We trainen en detacheren de professionals van morgen en helpen organisaties vooruit. 

We zijn expert op het gebied van de Wmo, Schuldhulpverlening, de Participatiewet en Jeugdhulp bij gemeenten. Via onze trainingen en opleidingen delen we onze kennis met professionals en gemeenten. We leiden mensen op tot specialist in hun werkveld met brede kennis van het hele domein. Zo leggen we waar nodig ook verbinding tussen de disciplines.

Professionals kunnen zich bij ons optimaal ontwikkelen via scholing en detachering. We bieden interessante vacatures bij verschillende organisaties waarin ze door kunnen groeien. Voor organisaties en gemeenten bieden we interne scholing, gericht advies en bemiddelen we tijdelijk of vast personeel dat natuurlijk helemaal bij is in het vakgebied.

Onze pijlers:

  • Mensgericht: Wij hebben persoonlijke aandacht voor iedereen.  
  • Gedreven: Wij zijn gepassioneerd in kennis delen en alles eruit willen halen.  
  • Ambitieus: Wij gaan vooruitstrevend op ons doel af en willen daarbij de beste zijn. 
  • Specialist: Wij zijn kennispartner en hebben kennis en ervaring direct uit en voor ons werkveld

Kenniscentrum Sociaal Domein: ‘Voor een toekomstbestendig Sociaal Domein!’