Online leeromgeving

De sleutel tot kennis

Alle scholing onder één online dak – voor jou en je collega’s

Maak kennis met onze online leeromgeving. Dé plek voor iedereen met ambitie om meer uit het werk te halen. De omgeving is speciaal ontworpen voor professionals in het Sociaal Domein, gemeentes en welzijnsorganisaties. Het biedt toegang tot meer dan 200 actuele trainingen, webinars en e-learnings. Personaliseer het leren voor jouw team op elk gewenst moment en plaats.

   

Wat is de online leeromgeving?

Onze online leeromgeving is een uitgebreide en gepersonaliseerde leeromgeving die ontworpen is om kennis en vaardigheden van professionals in het Sociaal Domein continu te verbeteren. Met actuele updates ondersteunt onze omgeving jou en jouw team met professionele groei. Krijg toegang tot e-learnings, webinars, micro-learnings, leerlijnen, artikelen, handboeken en magazines. Allemaal ontwikkeld door vakspecialisten om jullie expertise binnen het Sociaal Domein te versterken.

De voordelen van onze online leeromgeving

  • Actuele scholing;
  • Flexibel en overal te volgen op ieder gewenst moment;
  • Bespaar op opleidingskosten;
  • Gepersonaliseerde leeromgeving;
  • Ter aanvulling op klassikale opleiding;
  • Dashboard voor teamleiders om de voortgang te monitoren.

Download de brochure

Alle mogelijkheden en kosten van de online leeromgeving op een rij?

Gratis training van de maand

Krijg deze maand de e-learning ‘Presenteren doe je zo!’ ter waarde van € 99,00 cadeau!

Wil jij deze gratis e-learning volgen?

Voor wie is de online leeromgeving geschikt?

Op onze omgeving vinden professionals waardevolle kennis en trainingen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een expert die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze online leeromgeving is dé plek! Wil je continu op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in het Sociaal Domein? Neem dan een kennisabonnement bij ons en mis niets!

Maar ook jouw organisatie kan profiteren van onze omgeving. Als jouw team werkzaam is binnen vakgebieden zoals Wmo, schuldhulpverlening of de Participatiewet, dan is onze omgeving ideaal om jullie expertise te versterken.


 

Maatwerk voor organisaties

Onze online leeromgeving helpt gemeentes en welzijnsorganisaties effectief bij het scholen van hun medewerkers. Wij snappen dat elke organisatie uniek is. Daarom kun je gepersonaliseerde e-learnings toevoegen aan onze omgeving. Het is ook mogelijk om aan de bestaande e-learnings extra hoofdstukken of losse documenten toe te voegen. De leeromgeving kan worden aangepast aan de huisstijl van de organisatie en gekoppeld worden aan de website. Met de handige dashboardfunctie houdt een teamleider eenvoudig de voortgang en activiteiten van het team in de gaten.

Speciaal voor organisaties die geïnteresseerd zijn in onze online leeromgeving, hebben wij een demo ontwikkeld. Deze kun je aanvragen via onderstaande button.

 
 

Deze partijen gingen je voor: