Kennispartner & standhouder

Als dé kennispartner van professionals in het Sociaal Domein organiseren wij – in samenwerking met onze partners – meerdere keren per jaar Nationale Bijscholingsdagen en Masterclasses.

Op de evenementen zijn professionals, docenten en andere betrokken partijen uit het Sociaal Domein aanwezig. Tijdens deze dag kun jij, als samenwerkingspartner, jouw diensten en producten onder de aandacht brengen op het netwerkplein. Dit is een uitstekende gelegenheid om jouw netwerk uit te breiden en naamsbekendheid te genereren.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor samenwerkingspartners:

  • Partner: samen een evenement organiseren;
  • Kennispartner: wordt de kennispartner van een evenement;
  • Standhouder: aanwezigheid op het netwerkplein door middel van een stand.

Benieuwd naar de opties? Vul vrijblijvend het formulier in en wij nemen contact met je op!

Samenwerken op een Nationale Bijscholingsdag

Een Nationale Bijscholingsdag is een dag waarin de professionals hun kennis ten aanzien van het Sociaal Domein actualiseren. De workshops zijn basistrainingen en verdiepingstrainingen ten aanzien van onderwerpen uit het Sociaal Domein. Tijdens deze Nationale Bijscholingsdag zullen de professionals kennismaken met collega’s van verschillende gemeente die dezelfde vraagstukken hebben. Intercollegiaal kunnen er vragen aan elkaar gesteld worden. Ook maken zij kennis met de kennispartners op het netwerkplein en stellen zij hen vragen ten aanzien van hun producten en diensten.

Samenwerken op een Masterclass

Masterclasses zijn middagen waarin Kenniscentrum Sociaal Domein in ongeveer drie uur de professionals meeneemt naar een hoger niveau. Daarbij wordt dieper ingegaan op vakspecifieke materie. Dus het is een verdieping in het vakgebied van de professional gericht op toepassen van kennis, kunde en vaardigheden in specifieke gevallen.

Tijdens deze Masterclasses zullen de professionals kennismaken met collega’s van verschillende gemeente die dezelfde vraagstukken hebben. Intercollegiaal kunnen er vragen aan elkaar gesteld worden. De basis van de Masterclasses is erop gericht dat vakspecialisten het hebben over één specifiek onderwerp.

Het resultaat van een Masterclass is dat de professional naderhand weet hoe het zit, hoe het werkt, en de kennis en vaardigheden kan toepassen in zijn/haar werkzaamheden.

Voor, tijdens en na de Masterclass maken de professionals kennis met de kennispartners op het netwerkplein en stellen zij hen vragen ten aanzien van hun producten en diensten. De Kennispartners sluiten aan bij het onderwerp van de Masterclass.

Kennispartner Masterclass Nationale Bijscholingsdag

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem voor meer informatie contact op of vul het formulier in!

Contactformulier Kennispartner