Tijdelijk projectteam voor afgeven herindicaties

Het tijdelijke projectteam is dé oplossing om te voldoen aan alle herindicatie vraagstukken!

Een tijdelijke piek in het aantal herindicaties: een probleem waar veel gemeentes tegen aanlopen. Aan het einde van het jaar is er vaak een overvloed aan herindicaties, maar ook veranderingen in wet- en regelgeving of beleid binnen de gemeente zorgen voor een stijging. Door de grote hoeveelheid aanvragen wordt er veel van de Wmo consulenten verwacht. Het team is vaak al erg druk, waardoor je er eigenlijk geen extra werkzaamheden neer wilt leggen.

Herken jij dit probleem?

Herken jij dit probleem en wil je dit tijdelijke personeelstekort oplossen? Schakel dan nu ons tijdelijke projectteam in! Het projectteam is dé oplossing om te voldoen aan alle herindicatie vraagstukken. Of het nou gaat om een indicatie die afloopt of een nieuwe zorgvraag; ons projectteam regelt het!

Het projectteam herindicaties

Bij Kenniscentrum Sociaal Domein beschikken we over verschillende professionals met de juiste ervaring, kennis én kunde voor het afgeven van herindicaties. Of het nu gaat om een senior Wmo consulent met jaren ervaring, een projectmanager of een enthousiaste trainee. De professionals staan klaar om gemeentes te ondersteunen bij het afgeven van herindicaties. Precies conform de werkwijze van jouw gemeente. Afhankelijk van het vraagstuk van de gemeente wordt het juiste projectteam van Wmo consulenten samengesteld. Zo sluit het projectteam perfect aan op jouw gemeente en vraagstuk.

Meer informatie?

Wil je meer over de mogelijkheden van het projectteam herindicaties?
 

Werkzaamheden

Het projectteam houdt zich bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Inplannen en voeren van keukentafelgesprekken;
  • Uitwerken van gespreksverslagen;
  • Administratieve werkzaamheden;
  • Opstellen en afhandelen van herindicaties.

Deze werkzaamheden voert het projectteam altijd uit volgens de werkwijze van jouw gemeente. Samen werken we aan het verlagen van de werkdruk voor het bestaande team Wmo consulenten én zorgen we voor een versnelde afhandeling van de herindicaties. Dit alles zonder in te leveren op de kwaliteit van de dienstverlening.

Wil jij ons tijdelijke projectteam afgeven herindicaties inzetten?

Vul onderstaand contactformulier in, of neem contact op met onze adviseur Jasper Peeters. Jasper vult samen met jouw organisatie de inzet van het projectteam in. Bel of mail hem gerust via: 085 303 06 21 of Jasper@kenniscentrumsociaaldomein.nl.

De voordelen

  • Gewaarborgde kwaliteit door combinatie docenten en vakkundigheid;
  • Multidisciplinair team met verschillende ervaring, kennis en kunde;
  • Minder druk op het huidige team door extra capaciteit;
  • Efficiënt werken door de tijdelijke inzet van een projectteam;
  • Een brede kijk op de hulpvraag.
 

Vul het contactformulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.