Tijdelijk projectteam herindicaties: De oplossing voor tijdelijke werkdruk

Snel, efficiënt en vakkundig

Lastig hè, van die zaken die opeens allemaal tegelijkertijd opgelost moeten worden. Kenniscentrum Sociaal Domein heeft de oplossing voor jouw gemeente, namelijk: het tijdelijk projectteam herindicaties. Zij ondersteunen jouw gemeente tijdens de grote piekmomenten. Zo hebben wij een tijdelijk projectteam herindicaties. Deze professionals staan klaar om jouw gemeente te ondersteunen bij het afgeven van herindicaties of andere piekmomenten. Afhankelijk van het vraagstuk wordt het juiste projectteam van Wmo consulenten samengesteld. Zo sluit het projectteam perfect aan op jouw gemeente én vraagstuk.

Bij Kenniscentrum Sociaal Domein beschikken we over verschillende professionals met de juiste ervaring, kennis én kunde voor het afgeven van herindicaties. Of het nu gaat om een senior Wmo consulent met jaren ervaring, een projectmanager of een enthousiaste trainee. De professionals staan klaar om gemeentes te ondersteunen bij het afgeven van herindicaties.

Meer informatie?

Wil je meer over de mogelijkheden van het projectteam herindicaties?
 

Werkzaamheden

Het projectteam houdt zich bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Inplannen en voeren van keukentafelgesprekken;
  • Uitwerken van gespreksverslagen;
  • Administratieve werkzaamheden;
  • Opstellen en afhandelen van herindicaties.

Deze werkzaamheden voert het projectteam altijd uit volgens de werkwijze van jouw gemeente. Samen werken we aan het verlagen van de werkdruk voor het bestaande team Wmo consulenten én zorgen we voor een versnelde afhandeling van de herindicaties. Dit alles zonder in te leveren op de kwaliteit van de dienstverlening.

Wil jij ons tijdelijke projectteam afgeven herindicaties inzetten?

Vul onderstaand contactformulier in, of neem contact op met onze adviseur Evelien Schuinder. Evelien vult samen met jouw organisatie de inzet van het projectteam in. Bel of mail haar gerust via: 085 303 06 21 of evelien@kenniscentrumsociaaldomein.nl.

Waarom het tijdelijk projectteam herindicaties?

  • Een multidisciplinair team met verschillende ervaringen, kennis en kunde;
  • Minder druk op het huidige team door de extra capaciteit;
  • Efficiënt werken door de tijdelijke inzet van het projectteam;
  • Brede kijk op de hulpvraag
 

Vul het contactformulier in

Toestemming*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.