Werving en selectie

Vind het beste talent voor jouw organisatie met de hulp bij werving en selectie van Kenniscentrum Sociaal Domein

Bij Kenniscentrum Sociaal Domein begrijpen we het belang van het vinden van de juiste mensen voor jouw organisatie. Onze dienst voor werving en selectie is erop gericht om jou te verbinden met professionals die niet alleen de juiste vaardigheden bezitten, maar ook goed passen bij de cultuur en doelstellingen van jouw organisatie. 

 

Hoe we jouw gemeente helpen bij werving en selectie


Grondig selectieproces

We gebruiken een uitgebreid proces om kandidaten te beoordelen. Dit zorgt ervoor dat we alleen de beste en meest geschikte professionals aanbevelen voor jouw organisatie. 

Focus op vaardigheden en potentieel

Onze aanpak is meer gericht op de vaardigheden en het potentieel van de kandidaten dan alleen op hun opleiding of ervaring. Zo vinden we mensen die echt bijdragen aan de groei van jouw organisatie. 

Persoonlijk en betrokken

Onze dienstverlening is persoonlijk en betrokken. We werken nauw met je samen om goed te begrijpen wat jouw organisatie nodig heeft. 


Onze aanpak is uniek!

Onze specialisten hebben diepe kennis van het Sociaal Domein, waardoor we precies weten wat voor type professional je nodig hebt. We hebben de afgelopen 12,5 jaar een ruim netwerk opgebouwd van getalenteerde professionals in verschillende onderdelen van het Sociaal Domein. Wij geloven in maatwerkoplossingen. Jouw organisatie is uniek en daarom is onze aanpak in het vinden van de juiste kandidaat voor jou dat ook.  


Ontdek onze andere oplossingen voor capaciteitsproblemen

Heb je capaciteitsproblemen binnen je organisatie? Bij Kenniscentrum Sociaal Domein hebben we ook een aantal andere unieke oplossingen ontwikkeld voor capaciteitsproblemen bij organisaties in het Sociaal Domein:


Het inservice-traject

Ons inservice-traject is ontwikkeld voor gemeenten die op zoek zijn naar Wmo consulenten, maar moeite ervaren om de geschikte professional te vinden. Dit unieke traject omvat 9 maanden waarbij de inservice-kandidaat werken en leren met elkaar combineert. De kandidaat doet praktijkervaring op bij een gemeente en volgt daarnaast scholing bij Kenniscentrum Sociaal Domein. 


Tijdelijk projectteam herindicaties – De oplossing voor tijdelijke werkdruk

Lastig hè, van die zaken die opeens allemaal tegelijkertijd opgelost moeten worden. Kenniscentrum Sociaal Domein heeft de oplossing voor jouw gemeente, namelijk: het tijdelijk projectteam herindicaties. Zij ondersteunen jouw gemeente tijdens de grote piekmomenten.

Deze professionals staan klaar om jouw gemeente te ondersteunen bij het afgeven van herindicaties of andere piekmomenten. Afhankelijk van het vraagstuk wordt het juiste projectteam van Wmo consulenten samengesteld. Zo sluit het projectteam perfect aan op jouw gemeente én vraagstuk.


Vind het beste talent voor jouw organisatie met de hulp bij werving en selectie van Kenniscentrum Sociaal Domein

Regelmatig updates & inzichten ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het Sociaal Domein!