Toekomstgerichte Organisatiestrategie

Samen sterker in het Sociaal Domein met de Toekomstgerichte Organisatiestrategie

Kenniscentrum Sociaal Domein is er voor jou! Samen maken we het Sociaal Domein sterker en toekomstbestendig. Wil je aan de slag met de efficiëntie, toekomstbestendigheid en duurzame toekomst van je organisatie? Dan helpt onze Toekomstgerichte Organisatiestrategie je verder! Met deze unieke strategie helpen we organisaties zoals die van jou bij het maken en inzetten van goede strategieën voor verbetering van de organisatie. 

 

Als vooruitstrevend adviesbureau dat zich richt op het publieke domein, maken we gebruik van gedegen onderzoek en zetten we dit om naar duidelijke, praktisch inzetbare adviezen voor jouw organisatie. We beschikken over veel kennis over de verschillende gebieden in het Sociaal Domein. Onze ervaren experts werken hard om organisaties zoals die van jou te helpen en te verbeteren.  

 

We ondersteunen je graag op de volgende gebieden


1. Visie

We helpen je met het duidelijk maken van jouw doelen en plannen voor de toekomst. Samen verscherpen we jouw visie en plannen. Een sterke visie geeft richting aan de organisatie.


2. Organisatiestructuur

We kijken naar hoe je organisatie is opgebouwd. Je krijgt hulp bij het maken van een organisatiestructuur die goed werkt, zodat iedereen efficiënt kan samenwerken. Dit alles op basis van gedegen onderzoek.


3. Leiderschap

Goede leiders zijn belangrijk voor het succes van een organisatie. We ondersteunen de leiders binnen jouw organisatie om hun teams goed te leiden en te inspireren.


4. Capaciteit

Ons team zorgt ervoor dat jouw organisatie alles heeft wat nodig is om gestelde doelen te behalen. Dit gaat over mensen, middelen en technologie. We helpen je bijvoorbeeld de juiste professionals aan je organisatie te binden.


5. Persoonlijke ontwikkeling

Wij geloven dat het belangrijk is dat iedereen blijft leren en groeien. Daarom bieden we de mensen in jouw organisatie trainingen aan en creëren we kansen voor persoonlijke groei.


6. Duurzame inzetbaarheid

Het welzijn van je medewerkers is van groot belang. Je krijgt van ons advies over duurzame inzetbaarheid van medewerkers en hoe je een gezonde en positieve werkomgeving kunt creëren.


7. Implementatie

Realiseer duurzame verandering met onze ondersteuning op het gebied van implementatie. Het gaat ons niet alleen om het geven van advies, maar ook om het zorgen dat deze adviezen werkelijkheid worden binnen jouw organisatie. Onze implementatiediensten zijn ontworpen om je door dit cruciale proces heen te leiden. 

Versterk je organisatie met de Toekomstgerichte Organisatiestrategie van Kenniscentrum Sociaal Domein

Regelmatig updates & inzichten ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het Sociaal Domein!
 

Doe de Quickscan en krijg direct inzicht in jouw organisatie

Benieuwd hoe toekomstbestendig jouw organisatie is? Ontdek het met onze Quickscan. De scan bestaat uit een reeks vragen die elk een belangrijk aspect van je organisatie belichten. We gaan in op gebieden zoals capaciteit, organisatiestructuur, visie, leiderschap, organisatiecultuur en de ontwikkeling en het welzijn van medewerkers.

Na het invullen van de Quickscan krijg je van ons een rapport. Dit rapport laat zien hoe je organisatie scoort op deze gebieden en geeft inzichten waar de kansen voor verbetering precies liggen.  

Samen werken aan een toekomstbestendig Sociaal Domein met de Toekomstgerichte Organisatiestrategie

Met onze brede expertise zijn we in staat om jouw organisatie op al deze gebieden te ondersteunen. Ons doel is om jouw organisatie sterker én effectiever te maken. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?