Actueel

Video's van Kenniscentrum Sociaal Domein

Jacobien over Kenniscentrum Sociaal Domein

De afgelopen tijd interviewden wij cursisten, docenten, medewerkers en opdrachtgevers en vroegen wat Kenniscentrum Sociaal betekent voor hun professionele groei. We kregen mooie antwoorden terug! Jacobien Kleve, Docent bij Kenniscentrum Sociaal Domein, vertelt je in deze video over haar ervaring.  
Webinar bij Kenniscentrum Sociaal Domein

Webinar: Omscholen naar het Sociaal Domein

Omscholen is vaak best spannend. Naast dat het een investering van tijd en geld vraagt, brengt het ook onzekerheid met zich mee. Toch is het een stap waar velen van dromen. Meer weten over ons omscholingstraject? Op 20 april om 14.00 organiseren wij een digitale webinar: Omscholen naar het sociaal domein. Tijdens de webinar kun je al je vragen stellen aan onze opleidingsadviseurs.

Trainers gezocht!

Onze ambitie is om professionals en organisaties in het sociaal domein verder te helpen. Zo werken we samen aan een toekomstbestendig sociaal domein. We doen dit onder andere door voortdurend onze opleidingen te verbeteren, te verdiepen en te verbreden. En daarbij hebben we jouw hulp nodig!
Vraag en Antwoord rubriek van Kenniscentrum Sociaal Domein

Vraag en antwoord: Vervoer Dagbesteding vanuit de Wmo of de Zorgverzekeringswet

In ‘Vraag en Antwoord’ geven wij antwoord op een ingestuurde vraag welke wordt beantwoord door een van onze specialisten uit het Sociaal Domein. Deze week beantwoorden we de vraag van een Wmo consulent die graag advies wil over een cliënt die begeleiding ontvangt van zijn ouders op leeftijd.

Louwe Kater start als directeur bij Kenniscentrum Sociaal Domein

Marcha bezocht dit jaar op aanraden van een collega de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten. Ze vertelt je er in deze blog meer over
Video's van Kenniscentrum Sociaal Domein

Esther over Kenniscentrum Sociaal Domein

De afgelopen tijd interviewden wij cursisten, docenten, medewerkers en opdrachtgevers en vroegen wat Kenniscentrum Sociaal betekent voor hun professionele groei. We kregen mooie antwoorden terug! Esther Slotman, Opleidingsontwikkelaar bij Kenniscentrum Sociaal Domein vertelt je in deze video over haar ervaring.  
Blogs van Kenniscentrum Sociaal Domein

Marcha over de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten

Marcha bezocht dit jaar op aanraden van een collega de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten. Ze vertelt je er in deze blog meer over
Blogs van Kenniscentrum Sociaal Domein

Matthijs over de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten

Samen met tien collega’s bezocht Matthijs op 16 november 2021 onze Nationale Bijscholingsdag in Zwolle. in deze blog vertelt hij je meer over zijn ervaring.
Webinar bij Kenniscentrum Sociaal Domein

Webinar: EVC-traject vakbekwame Wmo consulenten

Ben je benieuwd of het volgen van het EVC-traject 'Vakbekwame Wmo consulenten' bij je past? Meld je aan voor onze webinar.
Blogs van Kenniscentrum Sociaal Domein

Blog: Intervisie voor Wmo consulenten

Onze docent Marijn Pietersen-Jonker vertelt je in deze blog hoe je als Wmo consulent een goed keukentafelgesprek kunt voeren.