Diensten

Opleiden

Bij ons bepaal je zelf waar, hoe en wanneer je leert. Klassikaal of via ons online leerplatform. We combineren verschillende lesmethodes en bieden ook fysieke contactmomenten aan. Van losse training tot complete opleiding, ook voor organisaties.

Detacheren

Zoek je veelzijdig werk of gemotiveerde professionals in het Sociaal Domein? Kies voor Kenniscentrum Sociaal Domein! Wij detacheren deskundige professionals voor korte en lange tijd. Met detachering combineer je de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting.

Online leerplatform

Bijblijven in je vak en jezelf ontwikkelen was nog nooit zo makkelijk. Met een jaarabonnement op onze online academie heb je beschikking tot meer dan 200 trainingen en ander materiaal. Alles is gericht op werken in het Sociaal Domein, van persoonlijke ontwikkeling tot vakinhoudelijke modules. Helemaal online, te volgen waar en wanneer jij dat wilt.

Handboeken

Kenniscentrum Sociaal Domein heeft meerdere handboeken geschreven door en voor professionals uit het Sociaal Domein. De handboeken dienen ter informatie en als nuttig naslagwerk van de opleidingen en trainingen die Kenniscentrum Sociaal Domein kent.

Magazine Samen Sociaal Domein

Blijf als gemeente of professional op de hoogte van de vele ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein met het magazine Samen Sociaal Domein. Het vakblad verschijnt drie keer per jaar en staat boordevol nieuws, achtergronden, opinies, interviews en verhalen uit de praktijk.

Nationale Bijscholingsdag

Een aantal keer per jaar organiseren we de Nationale Bijscholingsdag gericht op verschillende vakgebieden binnen het Sociaal Domein. Deze dag is vol met workshops en korte trainingen, gekoppeld aan actuele ontwikkelingen en vraagstukken in het Sociaal Domein. Hiermee ben je snel helemaal op de hoogte. Check de data en meld je aan!