Op maat voor uw bedrijf

Al onze opleidingen en trainingen verzorgen we ook incompany. Daarmee kun je in één keer een groep medewerkers trainen, in hun eigen werkomgeving. Je kunt kiezen uit ons vaste aanbod en aanbod op maat. We stemmen de scholing precies af op jouw organisatie.

Een passende training voor jouw medewerkers

Elke gemeente of organisatie werkt op zijn eigen manier en elk team heeft zijn eigen uitdagingen. Kies je voor een incompanytraject, dan komt eerst één van onze adviseurs bij je langs om te inventariseren wat jouw team nodig heeft. Onze docenten, jullie interne inhoudsdeskundigen en de eindverantwoordelijke bij jouw organisatie bepalen samen het scholingsprogramma. Locatie, inhoud en duur van de training, de lesvorm, alles helemaal op maat.

Incompanytraining aanvragen

Heb je interesse in een incompany-training op het gebied van de Wmo, Schuldhulpverlening, de Participatiewet of de Jeugdwet? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Incompany-training aanvragen

Heb je interesse in een incompanytraining op het gebied van de Wmo, Schuldhulpverlening, de Participatiewet of de Jeugdwet? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. 

Toestemming*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.