(Bij)scholing op maat voor jouw team

Voor professionals in het Sociaal Domein is het erg belangrijk dat ze zich blijven ontwikkelen. Het Sociaal Domein is immers een heel dynamisch vakgebied. Zo verandert de wet- en regelgeving regelmatig en worden er voortdurend nieuwe tegemoetkomingen en regelingen ontwikkeld. Ook maken de mensen in je team na verloop van tijd kennis met steeds complexere doelgroepen en vraagstukken. Kortom: als professional in het Sociaal Domein ben je nooit uitgeleerd!

Merk je dat het dynamische vakgebied de kennis van je medewerkers heeft ingehaald en/of wil je de mensen in je team met kennis en kunde helpen zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied? Dan helpen wij – als dé kennispartner van professionals in het Sociaal Domein – je hier graag bij.

Incompany training aanvragen

Heb je interesse in een incompany training op het gebied van de Wmo, Schuldhulpverlening, de Participatiewet of de Jeugdwet? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.
 
 

Ontdek onze incompany trainingen

Kenniscentrum Sociaal Domein heeft een breed scala aan verdiepende én verbredende incompany trainingen beschikbaar, die speciaal ontwikkeld zijn voor het bijscholen van teams zoals dat van jou. Onze adviseur komt bij je langs om de training samen op maat vorm te geven aan de hand van de behoeften van je team. Vandaag nog aan de slag met de ontwikkeling van jouw team? Vraag nu een incompany training aan!

Een incompany training: volledig op maat voor jouw medewerkers

Elke gemeente of organisatie werkt op zijn eigen manier en elk team heeft zijn eigen uitdagingen. Daarom zijn onze incompany trainingen maatwerk. Vraag je een incompany training bij ons aan? Dan komt één van onze adviseurs bij je langs om te inventariseren wat jouw team nodig heeft. Onze docenten, jullie interne inhoudsdeskundigen en de eindverantwoordelijke bij jouw gemeente bepalen samen de lesvorm, inhoud, duur en locatie van de training.

De voordelen

  • Een heel team in één keer (bij)scholen over een specifiek onderwerp;
  • De training wordt volledig op maat gemaakt voor jouw team;
  • Het team kan de opgedane kennis gelijk in de praktijk brengen;
  • De training wordt gegeven door deskundige docenten die zelf actief zijn in het vakgebied;
  • De training kan zowel klassikaal als online, in de vorm van een e-learning of webinar, ontwikkeld worden;
  • Je team doet kennis op aan de hand van actuele praktijkkennis en voorbeelden;
  • Je kiest zelf de locatie, duur en lesvorm.

Incompany training aanvragen

Heb je interesse in een incompany training op het gebied van de Wmo, Schuldhulpverlening, de Participatiewet of de Jeugdwet? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande aanvraagformulier in. Eén van onze adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Toestemming*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.