Online leren

 

Verander je carrière met online leren

Je laten omscholen naar het Sociaal Domein is nog nooit zo gemakkelijk geweest met onze online opleidingen. Het Sociaal Domein biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Van Schuldhulpverlener tot Wmo consulent. Met een online opleiding kun jij jezelf voorbereiden op een interessante carrière binnen dit werkveld.

 

Voordelen in het kort

  • Volwaardige opleiding
  • Direct starten
  • Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert, geheel in je eigen tijd
  • Beschikbaar voor op iedere computer, laptop en tablet
  • Goed te combineren met je huidige baan
  • Jaar toegang tot de opleiding
 

Voordelen van online leren

Het volgen van een online opleiding heeft veel voordelen ten opzichte van een klassikale opleiding. Wil jij vandaag starten met de opleiding? Geen probleem! Wanneer jij één van onze online opleidingen aanschaft, kun je direct starten! Je bepaalt vervolgens zelf waar, wanneer en hoe je leert. Het volgen van de online opleiding is namelijk geschikt voor iedere computer, laptop of tablet. Je krijgt hierbij een jaar lang toegang tot jouw online opleiding. Daarnaast zijn de kosten voor een online opleiding interessant, want je krijgt dezelfde inhoud als de klassikale opleiding voor slechts €999,- een besparing van meer dan €2700!

Door de flexibiliteit en het gemak van de online opleiding kun je deze gemakkelijk volgen naast je huidige baan. Doordat je niet afhankelijk bent van lestijden ben jij vrij in waar en wanneer je bezig gaat voor de opleiding.

Ben je nieuwsgierig geworden naar welke online opleidingen wij in ons aanbod hebben?

 

Online Basisopleiding Wmo Consulent

Online Basisopleiding Participatiewet

Online Opleiding Schuldhulpverlening

Online Opleiding Jeugdconsulent

Online Opleiding Backoffice Medewerker Wmo/Jeugd