1 uur

Webinar Actualiteitencollege

Wil jij meer weten over uitspraken die er zijn gedaan in het kader van de Wmo? Volg dan het Webinar ‘Actualiteitencollege’ van Kenniscentrum Sociaal Domein.

Proefexamen (online) Opleiding Wmo Consulent

Wil jij het optimale leerrendement uit jouw (online) opleiding halen? Kies dan voor het proefexamen online opleiding Wmo consulent met een vakinhoudelijke docent, als voorbereiding op het fysieke examen op locatie.

E-learning Multiprobleemgezinnen

Wil jij meer weten over complexe en meervoudige problematiek? Tijdens de e-learning ‘Multiprobleemgezinnen’ wordt definitie en kenmerken van complexe en meervoudige problematiek uitgelicht. Ook ga jij zelf aan de slag! Door middel van een casus onderzoek je of er sprake is van complexe problematiek.

Webinar Persoonlijk leiderschap voor Jeugdprofessionals

Het Webinar ‘Persoonlijk leiderschap voor Jeugdprofessionals’ gaat in op burn-out, leefstijl, waarden en natuurlijk persoonlijk leiderschap in het algemeen. Tijdens het Webinar kun je een aantal oefeningen uitvoeren, wat jou hopelijk meer inzichten geeft.

Webinar Verlies en rouw bij kinderen en jongeren

In het Webinar ‘Verlies en rouw bij kinderen en jongeren’ wordt er ingegaan op verlieservaringen, rouw en ontwikkeling, rouwreacties en empathie.

Webinar Grijze gebieden tussen de Wlz en Wmo

Tijdens het Webinar ‘Grijze gebieden tussen de Wlz en Wmo’ wordt er ingehaakt op de Wet langdurige zorg (Wlz) en Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Wat zijn de verschillen en overeenkomsten? Wanneer is er sprake van de Wmo en wanneer van de Wlz? Tijdens dit Webinar leer je er meer over!