Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

E-learning Productiviteit op afstand

Online
 69,00
1 uur
Professionele ontwikkeling
E-learning

Wil jij meer leren over hoe jij op afstand zo effectief mogelijk kan (samen)werken? Volg dan de e-learning ‘Productiviteit op afstand’!

Deze e-learning is ontworpen voor alle professionals in het Sociaal Domein die op afstand werken en hun professionele taken volbrengen zonder op kantoor aanwezig te zijn. Met deze training leer je hoe je je kan concentreren in een nieuwe thuiskantooromgeving, van het in contact blijven met je team tot het opstellen van een goede werkruimte.

Na afloop van de cursus kun je:

  • Je maakt kennis met werken op afstand en raakt vertrouwd met de uitdagingen waarmee je te maken kunt krijgen als je buiten de kantooromgeving werkt en weg bent van je teamleden.

  • Je leert hoe je tijdens het thuiswerken in contact kunt blijven met collega’s en supervisors en leert een paar basisregels om effectieve communicatie te ontwikkelen.

  • Je leert hoe je tijdens het thuiswerken in contact kunt blijven met collega’s en supervisors en leert een paar basisregels om effectieve communicatie te ontwikkelen.

Deze e-learning is bedoeld voor alle professionals binnen het Sociaal Domein die meer willen weten over effectief thuiswerken . Deze e-learning wordt vaak afgenomen voor een pre-boarding of onboarding programma.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

De e-learning duurt gemiddeld 1 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving

Voor de e-learning ‘Productiviteit op afstand’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Persoonlijk Leiderschap

Vind jij het lastig om de balans te vinden tussen werk en privé en ben je niet altijd zeker van jezelf of je keuzes? Volg dan de training ‘Persoonlijk leiderschap’.

Training Leiderschap & Vitaliteit

Wil jij meer leren over het binden en boeien van je huidige personeel? En wil jij groeien naar een vitale organisatie? Volg dan de training ‘Leiderschap en Vitaliteit’.

E-learning Teamrollen van Belbin

Wat is mijn rol binnen het team? Wat draag ik bij aan het team? Ben ik een onderzoeker, een organisator, een plant of een vormer? En kan ik in een ander team een andere rol hebben? De teamrollen van Belbin kunnen helpend zijn bij het vormen van nieuwe teams of bij het inzichtelijk maken van rollen in je huidige team. In deze e-learning leer je alles over de teamrollen van Belbin en hoe je deze kunt gebruiken.