Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Magazine Kerstspecial 2023

 5,00
1 uur
Divers
2023

De kerstspecial van 2023!

Wij als Kenniscentrum Sociaal Domein en Jeugdprofessionals Nederland vinden het belangrijk om kennis en kunde te delen. In de vorm van incompany trainingen, evenementen, opleidingen en trainingen, maar ook in onze magazines. Daarom hebben wij een speciale kersteditie gemaakt om stil te staan bij het afgelopen jaar en jou te bedanken met onze samenwerkingen.


 5,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

E-learning Effectief communiceren

Voer je wel eens een gesprek waarbij je merkt dat hetgeen wat je over wilt brengen niet begrepen wordt zoals jij het bedoelt? Of heb je misschien moeite met luisteren, omdat je snel afgeleid bent of snel een mening hebt over hetgeen de ander je vertelt? In de e-learning effectief communiceren krijg je praktische handvatten om met dit soort situaties om te gaan, waardoor je leert om effectiever te communiceren.

Basisopleiding Werkcoach

Weet jij verborgen kwaliteiten van inwoners in kaart te brengen, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie? Kun jij langdurig werkzoekenden weer motiveren en ondersteunen in de weg naar een passende baan? Dan is de Basisopleiding Werkcoach iets voor jou!

Opleiding Jeugdconsulent

Wil jij aan de slag in de jeugdzorg en jeugdigen helpen naar een mooie toekomst? De opleiding Jeugdconsulent biedt alle handvatten, kennis en kunde om het vak goed en grondig uit te kunnen voeren.