Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Magazine Kerstspecial 2023

 5,00
1 uur
Divers
2023

De kerstspecial van 2023!

Wij als Kenniscentrum Sociaal Domein en Jeugdprofessionals Nederland vinden het belangrijk om kennis en kunde te delen. In de vorm van incompany trainingen, evenementen, opleidingen en trainingen, maar ook in onze magazines. Daarom hebben wij een speciale kersteditie gemaakt om stil te staan bij het afgelopen jaar en jou te bedanken met onze samenwerkingen.


 5,00

E-learning Vervoersvoorzieningen

Deze e-learning gaat over verschillende soorten vervoer; een belangrijk werkgebied binnen de Wmo waarbij de eerste voorwaarde is dat je weet onder welke wet welke voorziening valt. Op het gebied van vervoer valt heel veel te weten.

Training Agressie- en Emotiebeheersing

De training agressie- en emotiebeheersing geeft handvatten om om te gaan met afwijkend gedrag en agressie. Tijdens de training ga je aan de slag met agressie beheersing, het stellen van grenzen en het signaleren van spanning.

Opleiding Management Sociaal Domein

Wil jij je verder ontwikkelen als leidinggevende of teamverantwoordelijke binnen het Sociaal Domein? Of ambieer je een leidinggevende rol en wil je hiervoor de juiste competenties ontwikkelen? Volg dan de Opleiding Management gericht op het Sociaal Domein. Door deze opleiding te volgen ontwikkel jij je tot een effectieve middle manager in het Sociaal Domein.