Verdiepende- en verbredende trainingen

 

Wil jij je kennis verdiepen of verbreden binnen het Sociaal Domein? Onze trainingen bieden jou de perfecte kans om jezelf voor te bereiden op belangrijke ontwikkelingen en uitdagingen binnen dit vakgebied.

 

Verdiepende trainingen

Onze verdiepende trainingen zijn zo ontworpen dat ze jouw expertise naar een hoger niveau tillen. Als ervaren consulent kun je profiteren van:

  • Gerichte focus. Wij richten ons op het verdiepen van kennis en vaardigheden binnen specifieke gebieden binnen het Sociaal Domein.
  • Uitbreiding van bestaande kennis. Wij helpen je om bestaande kennis te verfijnen en naar een hoger niveau te tillen.
  • Begeleiding van een expert. Je leert van praktijkexperts die hun eigen kennis en zichten delen.
  • Specialisatie mogelijkheden. Met onze trainingen kun jij je specialiseren in specifieke aspecten van het Sociaal Domein, waardoor jij in staat bent om gerichtere ondersteuning te bieden aan cliënten of complexere taken uit te voeren.
  • Praktische toepassing. Verdiepende trainingen omvatten vaak casestudy’s en praktische oefeningen om je te helpen de geleerde concepten toe te passen in echte situaties.
  • Netwerkmogelijkheden. Door deelname aan een training ontmoet je andere consulenten of teams van andere gemeenten.
 
 

Verbredende trainingen

Onze verbredende trainingen zijn erop gericht om jouw algemene kennis en vaardigheden te verbreden en te versterken. Ideaal als jij je wilt voorbereiden op nieuwe uitdagingen. Met onze verbredende trainingen bieden wij:

  • Multidisciplinaire aanpak. Wij richten ons op alle vakgebieden binnen het Sociaal Domein om multidisciplinair werken mogelijk te maken.
  • Nieuwe perspectieven. Ontdek nieuwe onderwerpen, benaderingen en vaardigheden die buiten je gebruikelijke expertisegebieden liggen.
  • Voorbereiding op verandering. Of je nu je horizon wilt verbreden, nieuwe vaardigheden wilt ontwikkelen of jezelf wilt voorbereiden op een nieuwe stap; onze trainingen bieden deze ideale voorbereiding!

Investeer in jezelf en jouw carrière binnen het Sociaal Domein met onze verdiepende en verbredende trainingen. Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar om de volgende stap te zetten in je professionele ontwikkeling.

 

Online leerplatform

Nu vraag jij je vast af waar je deze trainingen kunt vinden. Het antwoord is simpel: op ons online leerplatform! Hier staan alle verdiepende en verbredende trainingen voor jou klaar. Meld je vandaag nog aan en bekijk de mogelijkheden.

   

In the spotlight

Volg bijvoorbeeld één van de volgende trainingen om die volgende stap te maken. De populaire trainingen van dit moment:

Training Positieve Gezondheid

Meer weten over Positieve Gezondheid? Volg onze training!

Wil jij in je werk mensen beter in hun kracht leren zetten/houden en regie laten nemen over hun eigen proces? De training Positieve Gezondheid leert je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om jouw cliënt in de lead te zetten wanneer het gaat om zijn of haar hulpvraag en daar een invulling aan te geven. Je leert aan de hand van dit concept concrete communicatietechnieken waarbij veerkracht centraal staat.

 

 

Training Actualiteiten Wmo

Rechtbanken, maar ook de hoogste rechter, de Centrale Raad van Beroep, doen regelmatig uitspraken die relevant zijn voor al diegenen die de Wmo 2015 uitvoeren. Niet alleen vertellen ze iets over hoe de rechter naar gemeentelijke besluitvorming kijkt, maar regelmatig wordt er een uitspraak gedaan die direct invloed heeft op de uitvoeringspraktijk. In de Actualiteiten Training Wmo worden de meest belangrijke uitspraken van de laatste tijd op een rij gezet.

Training Wmo en dementie

Ontwikkel je vaardigheden voor het omgaan met dementie! Onze training biedt inzicht in de verschillende vormen van dementie en het ziekteverloop. Leer effectief communiceren, rapporteren en indiceren bij mensen met dementie. Ontdek hoe je hun eigen kracht en regie kunt bevorderen en het sociale en zorgnetwerk kunt benutten. Word een betere ondersteuner voor mensen met dementie. Schrijf je nu in!