Online leerplatform

Trainingen en e-learnings aangepast aan jouw leerbehoefte.

 

Bijblijven in je vak en jezelf ontwikkelen was nog nooit zo makkelijk. Met een abonnement op ons online leerplatform heb je beschikking tot meer dan 200 trainingen en ander materiaal. Alles is gericht op werken in het Sociaal Domein, van persoonlijke ontwikkeling tot los te lopen e-learnings en webinars. Helemaal online, te volgen waar en wanneer jij dat wilt.

Gratis training van de maand

Meld je deze maand gratis aan voor ons online leerplatform en krijg de training ‘Timemanagement’ ter waarde van €69,00 cadeau!
 
 

De voordelen van ons Online leerplatform

  • Meer dan 200 online trainingen
  • Persoonlijke online leeromgeving
  • Actueel en divers aanbod
  • Ontwikkeld door vakspecialisten
  • Bepaal zelf hoe, waar en wanneer je leert

Wat vind je op ons online leerplatform

Het online leerplatform staat bomvol e-learnings, webinars, podcasts, trainingen en andere essentiële kennis. De inhoud actualiseren we continu. Met het kennis abonnement blijf je dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied!

De online academie is toegankelijk via elke computer, laptop of tablet. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Dat maakt het ideaal te combineren met een baan en/of gezin. Je krijgt een persoonlijke online leeromgeving waarin je precies kunt zien welke onderdelen je hebt afgerond en waar je nog wat extra’s aan kunt doen. De certificaten die je haalt staan hier ook.

Trainingen en/of e-learnings die je via ons online leerplatform kunt volgen zijn onder andere:

Wil je meer informatie over ons online leerplatform? Bekijk dan de onderstaande video.

 

Behoefte aan maatwerk?

Elke gemeente, organisatie en professional werkt op zijn eigen manier en elk team heeft zijn eigen uitdagingen. Om die reden bieden wij op maat gemaakte trainingen en e-learnings aan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om extra hoofdstukken toe te voegen aan een bestaande e-learning, die belangrijk zijn voor de professional, het team of de organisatie. Daarnaast is het ook mogelijk om extra stukken informatie of belangrijke documenten toe te voegen. Wij ontwikkelen de e-learnings zelf en met behulp van onze opleidingsontwikkelaar en docenten kan de ideale training, e-learning of leerlijn voor jouw organisatie ontwikkeld worden.

 
 

Neem een abonnement op onze kennis.

Bijblijven in je vak en jezelf ontwikkelen was nog nooit zo makkelijk. Met een abonnement op onze online academie heb je beschikking tot meer dan 200 trainingen en ander materiaal. Alles is gericht op werken in het Sociaal Domein, van persoonlijke ontwikkeling tot SKJ-geregistreerde modules. Helemaal online, te volgen waar en wanneer jij dat wilt.

Met het kennisabonnement betaal je een vast bedrag per jaar. Je krijgt toegang tot ruim 200 trainingen en e-learnings. Deze gaan over diverse onderwerpen binnen het Sociaal Domein. Jij bepaalt dus zelf welke training jij wil volgen.

online leerplatform

STAP-budget

Wist jij dat jij ook voor ons online leerplatform het stapbudget kunt aanvragen? STAP staat voor Stimulering ArbeidsmarktPositie. Vanaf 1 maart 2022 is het voor iedereen mogelijk om het STAP-budget aan te vragen. Met deze subsidie van €1.000,- kun je een opleiding, training, cursus of studie naar keuze volgen om zo je positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Wil je het STAP-budget gebruiken om je verder te ontwikkelen binnen het Sociaal Domein? Dan ben je bij Kenniscentrum Sociaal Domein aan het goede adres. Wij zijn een erkend STAP-opleider. Met ons online leerplatform kun jij dus gratis diverse trainingen en cursussen volgen die aansluiten bij jouw leerbehoeften!