Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar Samenwerken met de Onderwijsprofessional

Online
 39,00
40 minuten
Jeugd
Webinar

Sommige kinderen hebben extra ondersteuning en een andere aanpak nodig. In dit Webinar neemt de docent je mee in hoe je dit kan bereiken door samen te werken met de onderwijsprofessional. Wil jij handvatten krijgen voor het versterken van de samenwerking tussen jou en de professional uit het onderwijs? Volg dan het Webinar ‘Samenwerken met de Onderwijsprofessional’.

In dit Webinar krijg je handvatten om jouw samenwerking met de professional van het onderwijs te versterken. Je krijgt meer kennis over ontwikkelingen in het onderwijs. Daarnaast krijg je tips om jouw kennis en vaardigheden beter te benutten om ook de professional van de school te ondersteunen. Het werken met een andere professional vraagt soms net een wat andere basishouding en/of gesprekstechnieken.

Dit alles met het doel om de ontwikkelingskansen van alle kinderen te vergroten. Het thema kansgelijkheid is actueel, maar om dat te bereiken hebben sommige kinderen extra ondersteuning en een andere aanpak nodig.

Voor wie

Het Webinar ‘Samenwerken met de Onderwijsprofessional’ is geschikt voor jeugdprofessionals die naast hun werk met de jeugdige en ouders ook regelmatig contacten hebben met school en graag de samenwerking met de school rondom de jeugdige willen versterken.

Opleidingsniveau

Het Webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het Webinar ‘Samenwerken met de Onderwijsprofessional’ duurt 40 minuten. De kosten voor het Webinar zijn € 39,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het Webinar ‘Samenwerken met de Onderwijsprofessional’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het Webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 39,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Wetten Sociaal Domein

Meer leren over de wetten en sociale zekerheid binnen het Sociaal Domein? Volg dan de e-learning Wetten Sociaal Domein.

Opleiding KCC Medewerker Sociaal Domein

Ben jij een uitstekend visitekaartje voor het Sociaal Domein? Volg dan de opleiding KCC medewerker Sociaal Domein. We leren je de benodigde kennis van wet- en regelgeving maar zorgen ook dat je over goede communicatietechnieken beschikt.

Opleiding Jeugdconsulent

Wil jij aan de slag in de jeugdzorg en jeugdigen helpen naar een mooie toekomst? De opleiding Jeugdconsulent biedt alle handvatten, kennis en kunde om het vak goed en grondig uit te kunnen voeren.