Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

E-learning Voed je kennis!

Online
 69,00
2 uur
Jeugd
Webinar

De e-learning ‘Voed je kennis’ gaat over eetstoornissen. Binnen deze e-learning krijg jij als consulent essentiële kennis en vaardigheden toegereikt met betrekking tot eetstoornissen. Als er een eetstoornis (vermoedelijk) wordt gesignaleerd is het belangrijk dat je over de kennis en kunde beschikt om de persoon met een eetstoornis te begrijpen en goed te kunnen begeleiden. Wil jij je kennis en kunde met betrekking tot eetstoornissen vergroten? Volg dan de e-learning ‘Voed je kennis’.

Als een eetstoornis (vermoedelijk) wordt gesignaleerd is het belangrijk om over de kennis en kunde te beschikken om de persoon met een eetstoornis te begrijpen en goed te kunnen begeleiden.

Deze e-learning is erop gericht om eetstoornissen beter te leren begrijpen, waardoor er meer bewustzijn ontstaat bij de betrokkenen. Het doel is om theoretische kennis aan te leren. Als een eetstoornis beter wordt begrepen, dan zal de hulp en begeleiding hier ook efficiënter op aangepast kunnen worden. Daarnaast is er ook aandacht voor welke rol een jeugd- en gezinsprofessional kan spelen, welke methodieken in de begeleiding en gespreksvoering wel- en juist niet helpend zijn.

Voor wie

De e-learning ‘Voed je kennis’ is bedoeld voor zowel jeugdconsulenten als andere consulenten die zich graag willen verdiepen in eetstoornissen.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

Praktische informatie

De e-learning ‘Voed je kennis!’ duurt 2 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor de e-learning ‘Voed je kennis!’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Wetten Sociaal Domein

Meer leren over de wetten en sociale zekerheid binnen het Sociaal Domein? Volg dan de e-learning Wetten Sociaal Domein.

Online Opleiding Backoffice Medewerker Wmo/Jeugd

Ben je op zoek naar een baan waarin je administratief werk verricht en tegelijkertijd sociaal betrokken bent? Volg dan de online opleiding Backoffice Medewerker Wmo/Jeugd.

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.