Wmo Consulent opleiding Groningen

Wil jij je graag laten omscholen tot Wmo Consulent en woon je in de regio Groningen?
Dan is onze praktijkgerichte basisopleiding Wmo Consulent 2.0 in Meppel iets voor jou! Onze opleiding tot Wmo consulent bestaat uit 14 lesdagen. De lessen worden verzorgd door professionals uit het werkveld. Dit kan je merken aan de passie waarmee ze inspirerende verhalen uit de praktijk delen. Juist doordat alle docenten uit de praktijk komen, hebben zij de kracht om jouw werksituatie te herkennen en oplossingsgericht mee te denken.

Waarom kiezen voor Kenniscentrum Sociaal Domein?

Woon jij in Groningen en denk jij er over na om je te laten omscholen tot Wmo consulent? De opleiding wordt op verschillen plekken in Nederland gegeven. Maar voor jou is de locatie in Meppel de best optie. De lessen vinden één keer in de week en klassikaal plaats. Leer je liever op je eigen tempo en reis je liever niet? Volg de opleiding dan online.

Dé specialist in opleiden binnen het Sociaal Domein

We zijn expert op het gebied van de Wmo, Schuldhulpverlening, de Participatiewet en Jeugdhulp bij gemeenten. Via onze trainingen en opleidingen delen we onze kennis met professionals en gemeenten. We leiden mensen op tot specialist in hun werkveld met brede kennis van het hele domein. Zo leggen we waar nodig ook verbinding tussen de disciplines.

 
Neem contact op

Wmo consulent worden?

Overweeg jij om WMO consulent te worden? Dan kan je de opleiding tot Wmo consulent klassikaal of online volgen. Voor onze basisopleiding WMO Consulent dien je een MBO-4 diploma te hebben afgerond of minimaal 2 jaar werkervaring te hebben op dit niveau. Als de specialist en opleider binnen het Sociaal Domein, kun je de opleiding op verschillende locaties in Nederland volgen. Zo bieden wij de opleiding aan in Meppel, Den Bosch, Leiden en Amersfoort, maar ook online.