Hogere baangarantie door een werkervaringsplek

Wil je graag Wmo Consulent worden? Gemeentes zijn op zoek naar vaste medewerkers, maar deze zijn niet direct voorhanden. Gemeentes zoeken vaak mensen die een relevante opleiding hebben gevolgd en daarnaast ervaring hebben op gedaan op een werkervaringsplek.

Voordelen van een werkervaringsplek

In de meeste vacatures wordt altijd een ding gevraagd: Werkervaring! Door het volgen van de opleiding Wmo consulent 2.0 en dit te combineren met een werkervaringsplek, is jouw kans op een baan een stuk groter. Door naast je opleiding te starten op een werkervaringsplek kan je de theorie die je leert ook direct toepassen in de praktijk. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Onze ervaring is echter dat wanneer je zelf een werkervaringsplek vindt, de kans groot is dat je er een baan aan overhoudt.

Volg een praktijkgerichte opleiding

Denk je dat de functie van een Wmo consulent jouw droombaan is? Met onze praktijkgerichte opleiding ontwikkel je alle essentiële kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als bekwame, professionele Wmo consulent aan de slag te gaan. Daarnaast vinden wij het belangrijke dat wij een opleiding kunnen bieden op maat. Heb jij bepaalde handvatten nodig om de opleiding zo goed mogelijk te doorlopen? Geeft dit aan zodat je de opleiding zo goed mogelijk kan beginnen.

 
Neem contact op
 

Wil je graag Wmo consulent worden?

Heb je besloten dat je Wmo consulent wil worden? Meld je dan aan voor de praktijkgerichte opleiding tot WMO Consulent. Als de specialist en opleider binnen het Sociaal Domein bieden wij de opleiding op verschillende leslocaties in Nederland aan. Zo is er altijd een leslocatie bij jou in de buurt!