Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar Culturele Taboes

Online
 29,00
20 minuten
Divers
Webinar

Hoe kan jij als professional culturele taboes bespreekbaar maken? Taboes zijn instrumenten van sociale controle, het gaat om ongeschreven regels. In dit webinar neemt de docent je mee hoe je deze taboes bespreekbaar kan maken en kan doorbreken. Maak jij als consulent het verschil? Volg dan het webinar ‘Culturele taboes’.

Als consulent kom je regelmatig in contact met verschillende huishoudens. Ieder huishouden heeft zijn eigen culturele achtergrond, soms kan dit conflicten veroorzaken. Vaak spreken we dan van taboes.

Het webinar ‘Culturele Taboes’ biedt inzicht in taboes. De docent legt voorbeeldsituaties voor en geeft je handvaten om als professional de taboes bespreekbaar te maken. Daarnaast verschaft het webinar inzichten over het omgaan met individuen uit diverse culturele achtergronden.

Voor wie

Het webinar ‘Culturele Taboes’ is bedoeld voor professionals die zich graag willen verdiepen in culturele taboes.

Opleidingsniveau

Het webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het webinar ‘Culturele Taboes’ duurt 20 minuten. De kosten voor het webinar zijn € 29,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het webinar ‘Culturele Taboes’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 29,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Arbeidsrecht

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.

E-learning Teamrollen van Belbin

Wat is mijn rol binnen het team? Wat draag ik bij aan het team? Ben ik een onderzoeker, een organisator, een plant of een vormer? En kan ik in een ander team een andere rol hebben? De teamrollen van Belbin kunnen helpend zijn bij het vormen van nieuwe teams of bij het inzichtelijk maken van rollen in je huidige team. In deze e-learning leer je alles over de teamrollen van Belbin en hoe je deze kunt gebruiken.

Basisopleiding Inkomensconsulent

Wil jij aan de slag als inkomensconsulent? Tijdens de Basisopleiding Inkomensconsulent van Kenniscentrum Sociaal Domein leer je alles over de Participatiewet en bijhorende casuïstiek, waar een inkomensconsulent dagelijks mee te maken krijgt. Je benodigde theorie en vaardigheden komen tijdens de opleiding aan bod. Wil jij je ontwikkelen tot inkomensconsulent? Volg dan de Basisopleiding Inkomensconsulent!