Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar Culturele Taboes

Online
 29,00
20 minuten
Divers
Webinar

Hoe kan jij als professional culturele taboes bespreekbaar maken? Taboes zijn instrumenten van sociale controle, het gaat om ongeschreven regels. In dit webinar neemt de docent je mee hoe je deze taboes bespreekbaar kan maken en kan doorbreken. Maak jij als consulent het verschil? Volg dan het webinar ‘Culturele taboes’.

Als consulent kom je regelmatig in contact met verschillende huishoudens. Ieder huishouden heeft zijn eigen culturele achtergrond, soms kan dit conflicten veroorzaken. Vaak spreken we dan van taboes.

Het webinar ‘Culturele Taboes’ biedt inzicht in taboes. De docent legt voorbeeldsituaties voor en geeft je handvaten om als professional de taboes bespreekbaar te maken. Daarnaast verschaft het webinar inzichten over het omgaan met individuen uit diverse culturele achtergronden.

Voor wie

Het webinar ‘Culturele Taboes’ is bedoeld voor professionals die zich graag willen verdiepen in culturele taboes.

Opleidingsniveau

Het webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het webinar ‘Culturele Taboes’ duurt 20 minuten. De kosten voor het webinar zijn € 29,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het webinar ‘Culturele Taboes’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 29,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Basisopleiding Consulent Werk en Inkomen

Wil jij een veelzijdige functie waar je mensen weer aan het werk helpt, maar je ook bezig houdt met de administratieve kant? Als consulent werk en inkomen ben je het eerste aanspreekpunt van inwoners als het gaat om inkomen of werk. Vind jij het leuk om controles uit te voeren en mensen op weg te helpen naar werk? Volg dan de Basisopleiding Consulent Werk en Inkomen.

E-learning Nederlands schrijven

Foutloos kunnen schrijven is voor iedereen van belang. In deze e-learning zetten we de meest gemaakte fouten op een rijtje. Geen dt-fouten meer, alles over hoofdlettergebruik, wanneer gebruik je ij of juist ei, en nog veel meer over struikelblokken in de Nederlandse taal.

Training de essentie van het vrij te laten bedrag (VTLB): een verdiepingsslag

Wil je weten wat de VtlB-calculator allemaal achter de schermen doet in de VtlB-berekening? Wil je schuldeisers precies kunnen vertellen hoe je aan de afloscapaciteit bent gekomen? Dan is de training de essentie van het vrij te laten bedrag precies wat je zoekt.