Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Magazine Samen Sociaal Domein – Jaarabonnement

 23,99 29,99
Divers
2024

Samen Sociaal Domein, hét magazine voor de ontwikkelingen in het Sociaal Domein!

Blijf als gemeente of professional op de hoogte van de vele ontwikkelingen binnen de Wmo, jeugdzorg, schuldhulpverlening én Participatiewet met het magazine Samen Sociaal Domein. Het vakblad verschijnt drie keer per jaar en staat boordevol nieuws, achtergronden, opinies, interviews en verhalen uit de praktijk.
Blijf jij graag op de hoogte? Neem dan nu een jaarabonnement op Samen Sociaal Domein, voor jezelf of voor je organisatie. Een abonnement kost € 29,99 (incl. btw) per jaar. Daarvoor krijg je drie magazines per post toegestuurd. Ook kan je kiezen voor een online jaarabonnement. Dit zijn dezelfde edities als de printversie, maar dan online! Een online jaarabonnement kost €23,99 (incl. btw) per jaar. Daarvoor krijg je drie nummers online.

 23,99 29,99

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Wellicht vind je dit ook interessant

Training de essentie van het vrij te laten bedrag (VTLB): een verdiepingsslag

Wil je weten wat de VtlB-calculator allemaal achter de schermen doet in de VtlB-berekening? Wil je schuldeisers precies kunnen vertellen hoe je aan de afloscapaciteit bent gekomen? Dan is de training de essentie van het vrij te laten bedrag precies wat je zoekt.

E-learning Het Primaire Processchema Schuldhulpverlening

Wil jij meer weten over het primaire processchema schuldhulpverlening? En hoe je het schema toepast in de praktijk? Volg dan de e-learning ‘Het primaire processchema schuldhulpverlening’.

Opleiding Jeugdconsulent

Wil jij aan de slag in de jeugdzorg en jeugdigen helpen naar een mooie toekomst? De opleiding Jeugdconsulent biedt alle handvatten, kennis en kunde om het vak goed en grondig uit te kunnen voeren.