Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Magazine Samen Sociaal Domein – Jaarabonnement

 23,99 29,99
Divers
2023

Samen Sociaal Domein, hét magazine voor de ontwikkelingen in het Sociaal Domein!

Blijf als gemeente of professional op de hoogte van de vele ontwikkelingen binnen de Wmo, jeugdzorg, schuldhulpverlening én Participatiewet met het magazine Samen Sociaal Domein. Het vakblad verschijnt drie keer per jaar en staat boordevol nieuws, achtergronden, opinies, interviews en verhalen uit de praktijk.
Blijf jij graag op de hoogte? Neem dan nu een jaarabonnement op Samen Sociaal Domein, voor jezelf of voor je organisatie. Een abonnement kost € 29,99 (incl. btw) per jaar. Daarvoor krijg je drie magazines per post toegestuurd. Ook kan je kiezen voor een online jaarabonnement. Dit zijn dezelfde edities als de printversie, maar dan online! Een online jaarabonnement kost €23,99 (incl. btw) per jaar. Daarvoor krijg je drie nummers online.

 23,99 29,99

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Het Juridisch Kader Jeugdzorg

Wat moet je allemaal weten van de Jeugdwet om als Jeugdconsulent aan de slag te gaan? Hoe kan je de wet juist toepassen in de praktijk en uitleggen aan de cliënt? In de e-learning ‘Het juridisch kader Jeugdzorg’ leer je alles wat je moet weten over het juridisch kader en de toepassing ervan.

Training Omgaan met de Kritische Klant

Weerstand en onbegrepen gedrag komen in het Sociaal Domein vaak voor. Het gesprek kan soms helemaal vastlopen omdat er veel weerstand is en wellicht kun je op dat moment niet gelijk iets bevestigen of ontkrachten. Wat kun je doen om het gesprek een andere wending te geven? Leer het tijdens de training omgaan met de kritische cliënt.

Online Opleiding Jeugdconsulent

Wil jij aan de slag in de jeugdzorg en jeugdigen helpen naar een mooie toekomst? De online opleiding Jeugdconsulent biedt alle handvatten, kennis en kunde om het vak goed en grondig uit te kunnen voeren.