Kenniscentrum Sociaal Domein is hét opleidings- en detacheringscentrum van het Sociaal Domein.

Magazine Samen Sociaal Domein – Jaarabonnement

 21,79 27,25
6 uur
Divers
2023

Samen Sociaal Domein, hét magazine voor de ontwikkelingen in het Sociaal Domein!

Blijf als gemeente of professional op de hoogte van de vele ontwikkelingen binnen de Wmo, jeugdzorg, schuldhulpverlening én Participatiewet met het magazine Samen Sociaal Domein. Het vakblad verschijnt drie keer per jaar en staat boordevol nieuws, achtergronden, opinies, interviews en verhalen uit de praktijk.
Blijf jij graag op de hoogte? Neem dan nu een jaarabonnement op Samen Sociaal Domein, voor jezelf of voor je organisatie. Een abonnement kost € 27,25 (incl. btw) per jaar. Daarvoor krijg je drie magazines per post toegestuurd. Ook kan je kiezen voor een online jaarabonnement. Dit zijn dezelfde edities als de printversie, maar dan online! Een online jaarabonnement kost €21,79 (incl. btw) per jaar. Daarvoor krijg je drie nummers online.

 21,79 27,25

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Effectief Communiceren in de Schuldhulpverlening

Hoe communiceer je effectief en zorg je dat jouw boodschap goed overkomt bij je cliënt? In de training 'effectief communiceren in de schuldhulpverlening' werk je aan het hele communicatieproces. Van de basisgesprekstechnieken tot aan gedragsverandering, aan het eind van de dag heb jij communicatietechnieken op zak die werken!

Training Arbeidsrecht

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.