Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

E-learning Samenwerken met de Onderwijsprofessional

Online
 69,00
2 uur
Jeugd
E-learning

Ben jij als jeugdconsulent opzoek naar het verkrijgen van praktische strategieën om de samenwerking tussen jou en onderwijsprofessionals te versterken? Tijdens de e-learning ‘Samenwerken met de Onderwijsprofessional’ krijg je handvatten toegereikt over hoe je met extra ondersteuning en een andere aanpak kinderen kan helpen, door effectief samen te werken met de onderwijsprofessional.

De e-learning ‘Samenwerken met de Onderwijsprofessional’ biedt richtlijnen om jouw samenwerking met onderwijsprofessionals te versterken. Je zult meer inzicht verwerven in recente ontwikkelingen binnen het onderwijs. Bovendien zul je advies krijgen over hoe je jouw kennis en vaardigheden effectiever kunt inzetten om ook de professionals binnen de school te ondersteunen. Het samenwerken met onderwijsprofessionals vereist namelijk soms een andere benadering.

Dit alles is gericht op het vergroten van de ontwikkelingsmogelijkheden van alle kinderen. Het thema gelijke kansen is van groot belang, maar om dit te realiseren hebben bepaalde kinderen extra ondersteuning en een aangepaste aanpak nodig.

Voor wie

De e-learning ‘Samenwerken met de Onderwijsprofessional’ is geschikt voor Jeugdprofessionals die naast hun werk met de jeugdige en ouders ook regelmatig contacten hebben met school en graag de samenwerking met de school rondom de jeugdige willen versterken.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

Praktische informatie

De e-learning ‘Samenwerken met de Onderwijsprofessional’ duurt 2 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor de e-learning ‘Samenwerken met de Onderwijsprofessional’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Timemanagement

De training timemanagement geeft handvatten om beter om te gaan met werkdruk en efficiënter te werken.

Opleiding Jeugdconsulent

Wil jij aan de slag in de jeugdzorg en jeugdigen helpen naar een mooie toekomst? De opleiding Jeugdconsulent biedt alle handvatten, kennis en kunde om het vak goed en grondig uit te kunnen voeren.

Opleiding KCC Medewerker Sociaal Domein

Ben jij een uitstekend visitekaartje voor het Sociaal Domein? Volg dan de opleiding KCC medewerker Sociaal Domein. We leren je de benodigde kennis van wet- en regelgeving maar zorgen ook dat je over goede communicatietechnieken beschikt.