Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

E-learning Seksuele Ontwikkeling van Jeugdigen

Online
 69,00
2 uur
Jeugd
E-learning

Wil jij als professional meer kennis verkrijgen over de seksuele ontwikkeling van jeugdigen? En wil jij daarnaast handvatten hebben om jeugdigen te begeleiden bij de seksuele vorming. Volg dan de e-learning ‘Seksuele Ontwikkeling van Jeugdigen’. Waar je leert om bij te dragen aan een positief klimaat waarin jeugdigen kunnen opgroeien.

Deze e-learning is bedoeld voor jeugdprofessionals die meer willen weten over de seksuele ontwikkeling van jeugdigen en hier praktische handvatten voor willen krijgen. Deze e-learning is ook interessant voor professionals die samen werken met jeugdigen of doceren aan jeugdigen.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

De e-learning duurt gemiddeld 2 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving

Voor de e-learning ‘Seksuele Ontwikkeling van Jeugdigen’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

Toetsing en certificering

De e-learning sluit je af met een eindtoets. Als je de e-learning volledig hebt doorlopen en de toetsing met succes afrondt, ontvang je een deelnamebewijs van Kenniscentrum Sociaal Domein.

In deze e-learning verkrijg je kennis over de gezonde seksuele ontwikkeling van jeugdigen, zowel jongeren als kinderen. Daarnaast ontvang je handvatten om jeugdigen te begeleiden bij de seksuele vorming. Op deze manier kun jij straks bijdragen, zodat zij in een seksueel positief klimaat kunnen opgroeien.

Leerdoelen:

  • Je kunt de verschillende seksuele ontwikkelingsfases benoemen.
  • Je kunt seksueel gedrag duiden.
  • Je kunt seksueel gedrag bespreekbaar maken.
  • Je kunt bijdragen aan de positieve seksuele vorming van kinderen en jongeren.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Wetten Sociaal Domein

Meer leren over de wetten en sociale zekerheid binnen het Sociaal Domein? Volg dan de e-learning Wetten Sociaal Domein.

E-learning Vormen van Jeugdhulp

Wil jij meer weten van de verschillende vormen van jeugdhulp? Of wil jij je kennis opfrissen? Volg dan de e-learning ‘Vormen van jeugdhulp’.

E-learning Effectief communiceren

Voer je wel eens een gesprek waarbij je merkt dat hetgeen wat je over wilt brengen niet begrepen wordt zoals jij het bedoelt? Of heb je misschien moeite met luisteren, omdat je snel afgeleid bent of snel een mening hebt over hetgeen de ander je vertelt? In de e-learning effectief communiceren krijg je praktische handvatten om met dit soort situaties om te gaan, waardoor je leert om effectiever te communiceren.