Kenniscentrum Sociaal Domein is hét opleidings- en detacheringscentrum van het Sociaal Domein.

E-learning Psychiatrische stoornissen

Online
 129,00
6 uur
Wmo
E-learning

Het uitgangspunt van de Wet maatschappelijke ondersteuning is dat iedereen mee moet kunnen doen in de samenleving. Ook mensen met ziektes of beperkingen. Wil jij meer weten over psychiatrische stoornissen? Volg dan de e-learning ‘Psychiatrische stoornissen’.

De e-learning ‘Psychiatrische stoornissen’ gaat over de 25 meest voorkomende psychiatrische stoornissen in het Sociaal Domein. In deze e-learning krijg je informatie over algemene zaken binnen de psychiatrie, zoals de geschiedenis van de psychiatrie, de wijze van diagnostisering en de 20 meest ingezette behandelmethodes. Ook worden de 25 meest voorkomende ziektebeelden binnen de Wmo, zoals depressie, borderline persoonlijkheidsstoornis, sociale fobie, ADHD en schizofrenie toegelicht. Als laatste behandelen we het sociaal netwerk van mensen met een psychiatrische stoornis.

Deze e-learning is bedoeld voor zowel Wmo consulenten als mensen die meer willen weten over psychiatrische stoornissen.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

De e-learning duurt gemiddeld 6 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 129,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving

Voor de e-learning ‘Psychiatrische stoornissen’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

Toetsing en certificering

De e-learning sluit je af met een zelftest. Als je de e-learning volledig hebt doorlopen en de toetsing met succes afrondt, ontvang je een deelnamebewijs van Kenniscentrum Sociaal Domein.

 129,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Indicatiestelling Huishoudelijke Ondersteuning

E-learning Effectief communiceren

Voer je wel eens een gesprek waarbij je merkt dat hetgeen wat je over wilt brengen niet begrepen wordt zoals jij het bedoelt? Of heb je misschien moeite met luisteren, omdat je snel afgeleid bent of snel een mening hebt over hetgeen de ander je vertelt? In de e-learning effectief communiceren krijg je praktische handvatten om met dit soort situaties om te gaan, waardoor je leert om effectiever te communiceren.

Training Klachtenfunctionaris (2 dagen)

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de dienstverlening binnen het Sociaal Domein? Ben je communicatief sterk, kun je goed luisteren en denk jij in oplossingen? Dan is de tweedaagse training Klachtenfunctionaris Sociaal Domein zeer geschikt voor je!