Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

E-learning Professionaliteit binnen het Gedwongen Kader

Online
 69,00
2 uur
Jeugd
E-learning

In deze e-learning krijg je als jeugd- en gezinsprofessional essentiële kennis en vaardigheden toegereikt met betrekking tot het gedwongen kader. Je leert als professional op de juiste manier met verschillende cliënten om te gaan. Vaak ligt dit gevoelig, omdat jij als professional de controle hebt. Wil jij weten hoe je als professional hiermee om kan gaan? Volg dan de e-learning ‘Professionaliteit binnen het Gedwongen Kader’.

In deze e-learning krijg je als jeugd- en gezinsprofessional essentiële kennis en vaardigheden toegereikt met betrekking tot het gedwongen kader.

Je leert als professional op de juiste manier met verschillende cliënten om te gaan. Vaak ligt dit gevoelig, omdat jij als professional de controle hebt. Dat waardeert natuurlijk niet iedereen. Daarnaast is er ook aandacht voor de waarde van jou als professional. Je leert in gesprek te gaan met de cliënt, ook als er sprake is van weerstand.

Voor wie

De e-learning ‘Professionaliteit binnen het Gedwongen Kader’ is geschikt voor Jeugdprofessionals die meer willen leren over de mogelijkheden binnen het gedwongen kader. Het is vooral bedoeld voor professionals die meer willen weten over hoe je als professional op de juiste manier de cliënt kan bereiken en ondersteunen.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

Praktische informatie

De e-learning ‘Professionaliteit binnen het Gedwongen Kader’ duurt 2 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor de e-learning ‘Professionaliteit binnen het Gedwongen Kader’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Online Opleiding Backoffice Medewerker Wmo/Jeugd

Ben je op zoek naar een baan waarin je administratief werk verricht en tegelijkertijd sociaal betrokken bent? Volg dan de online opleiding Backoffice Medewerker Wmo/Jeugd.

Training Timemanagement

De training timemanagement geeft handvatten om beter om te gaan met werkdruk en efficiënter te werken.

E-learning Wetten Sociaal Domein

Meer leren over de wetten en sociale zekerheid binnen het Sociaal Domein? Volg dan de e-learning Wetten Sociaal Domein.