Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

E-learning De Meldcode

Online
 69,00
2 uur
Divers
E-learning

De meldcode huiselijk geweld is een belangrijk stappenplan bij het vermoeden van geweld. Wil jij meer weten over de meldcode en het toepassen ervan? Volg dan de e-learning ‘De meldcode’.

De e-learning ‘De meldcode’ gaat over huiselijk geweld en mishandeling. Een actueel, maar ook beladen onderwerp. Voor het uitoefenen van de functie Wmo consulent is het belangrijk dat je hier kennis over hebt, zodat je weet waar je op moet letten.

Leerdoelen

  • Je weet wat het doel is van de meldcode, voor wie de meldcode geldt en je kent het stappenplan van de meldcode;
  • Je weet wat de stappen zijn bij huiselijk geweld, kinder- en ouderenmishandeling;
  • Je kent de stappen van het afwegingskader;
  • Je hebt inzicht in welke gesprekstechnieken je moet toepassen tijdens gesprekken met ouders, kinderen en ouderen als je vermoedt dat er thuis iets aan de hand is.

Deze e-learning is bedoeld voor zowel beginnend Wmo consulenten als ambtenaren die al werkzaam zijn als Wmo consulent en hun kennis willen opfrissen.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

De e-learning duurt gemiddeld 2 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving

Voor de e-learning ‘De meldcode’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

Toetsing en certificering

De e-learning sluit je af met een zelftest. Als je de e-learning volledig hebt doorlopen en de toetsing met succes afrondt, ontvang je een deelnamebewijs van Kenniscentrum Sociaal Domein.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Persoonlijk Leiderschap

Vind jij het lastig om de balans te vinden tussen werk en privé en ben je niet altijd zeker van jezelf of je keuzes? Volg dan de training ‘Persoonlijk leiderschap’.

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.

Training Leiderschap & Vitaliteit

Wil jij meer leren over het binden en boeien van je huidige personeel? En wil jij groeien naar een vitale organisatie? Volg dan de training ‘Leiderschap en Vitaliteit’.