€ 1.000,- STAP-budget

Vanwege recente wijzigingen in de regels van STAP, is het niet langer mogelijk om het STAP-budget te gebruiken voor het scholingsaanbod van Kenniscentrum Sociaal Domein. De overheid heeft besloten dat alleen nog OCW-erkende onderwijsinstellingen, zoals MBO- en HBO-opleidingen, in aanmerking komen na de STAP-ronde van 3 juli. Hierdoor vallen ongeveer 95% van de opleidingen en opleiders niet langer onder het STAP-budget, inclusief alle (branche-erkende) opleidingen van Kenniscentrum Sociaal Domein.

Wil je toch de volgende stap zetten in jouw carrière? Geen zorgen, je kunt nog altijd starten met een vakinhoudelijke opleiding van Kenniscentrum Sociaal Domein!

Wat is het STAP-budget?

De afkorting STAP staat voor STimulering ArbeidsmarktPositie. De regeling stimuleert werkenden en werkzoekenden in hun loopbaanontwikkeling door het volgen van opleidingen, trainingen en cursussen. Door actief te werken aan je eigen ontwikkeling, kun je jouw kans op baanbehoud, promotie en/of een nieuwe baan vergroten. De overheid heeft deze regeling ontwikkeld met het doel om werkenden en werkzoekenden daarbij te ondersteunen.

 
Neem contact op Kenniscentru Sociaal Domein

Wmo consulent worden?

Bekijk hier ons opleidings– en trainingsaanbod. Wil je graag meer informatie ontvangen over? Bel dan met een van onze adviseurs 085-4018392  of stuur een e-mail.