Standhouder: Toilet Op Maat

Tijdens de Masterclass Complexe Woningaanpassingen kunt u diverse stands bezoeken op het Netwerkplein. Toilet Op Maat is één van de standhouders bij de Masterclass Complexe Woningaanpassingen op 15 februari in Zwolle.

Over standhouder: Toilet Op Maat

Toilet Op Maat, dé specialist in toiletoplossingen

Wilt u alles weten over toiletoplossingen? Bezoek dan de stand van Toilet Op Maat (TOM)! Wij verwelkomen u graag op onze stand voor een kennismaking en om u te informeren over onze dienstverlening.

TOM richt zich op toiletoplossingen voor mensen met een fysieke beperking. Door onze kennis en ervaring kunnen wij deskundig advies geven en maatwerk leveren voor onder andere een spoel/föhn, zorgtoilet en toiletlift.

Wij denken met u mee en kijken samen naar de oplossing die het beste aansluit op de zorgvraag, situatie en wensen van de cliënt. Meer informatie: www.toiletopmaat.nl

Inschrijven voor de Masterclass Complexe Woningaanpassingen
Wil je graag deelnemen aan de Masterclass? Schrijf je vandaag nog via: Masterclass Complexe Woningaanpassingen en verzeker jezelf van een plekje

Vragen over de Masterclass Complexe Woningaanpassingen
Heb je nog vragen over de Masterclass? We helpen je graag verder! Bel of mail ons gerust via: 085 – 401 83 62 of info@kenniscentrumsociaaldomein.nl.

Wilt u de rest van de standhouders bekijken?
Bekijk dan hier alle standhouders van de Masterclass Complexe Woningaanpassingen.