Masterclass Complexe Woningaanpassingen

Op 15 februari vindt de nieuwe Masterclass Complexe Woningaanpassingen plaats in Zwolle.

De Masterclass Complexe Woningaanpassingen is hét event voor de Wmo consulent die een verdiepingsslag in zijn of haar kennis wil aanbrengen over (complexe) woningaanpassingen.

Tijdens de Masterclass Complexe Woningaanpassingen neem je, samen met andere Wmo-professionals, deel aan 2 colleges gegeven door een docent met expertise op het gebied van Complexe Woningaanpassingen.

De Masterclass Complexe Woningaanpassingen duurt van 12:00 uur tot 17:00 uur. De dag begint met een gezamenlijke lunch, zodat je ook de tijd hebt om kennis te maken met collega’s uit het werkveld en de stands van diverse organisaties kunt bezoeken. Meld jij je vandaag nog aan voor de Masterclass? Dan profiteer je van een gereduceerd tarief! Je betaalt nu namelijk geen €499,- maar slechts €250,- voor jouw deelname aan de Masterclass.

Het programma van de Masterclass Complexe Woningaanpassingen is volledig gericht op Wmo-professionals die te maken hebben met Complexe Woningaanpassingen en hier meer kennis over willen opdoen. De twee docenten zullen hier diepgaande informatie delen over Complexe Woningaanpassingen tijdens 2 colleges. Ook is er ruimte om vragen in te brengen op basis van de eigen casuïstiek.

Het eerste college is in dialoogvorm en wordt gegeven aan de hand van een casus. Dit college wordt gegeven door docent Iris van Zandwijk. Het tweede college is een aanvulling op de casus uit college 1. Tijdens dit college komt ook een unitbouwer van Prefab Systeembouw spreken.

Wil jij ook deelnemen aan deze inspirerende colleges en binnen één middag jouw kennis over Complexe Woningaanpassingen verdiepen? Meld je dan vandaag nog aan en profiteer van 50% korting op je deelname: van €499,- voor €250,-.

 

12:00 – 13.00 uur
Inloop en kennismaken met collega’s onder het genot van een goedverzorgde lunch

13:00 – 14:30 uur
College 1

14:30 – 15:00 uur
Pauze en het bezoeken van diverse stands

15:00 – 16:30 uur
College 2

16:30 – 17:00 uur
Afsluitende (netwerk)borrel

De Masterclass Complexe Woningaanpassingen vindt op 15 februari 2023 plaats van 12:00 tot 17:00 uur.

Locatie

De Masterclass van 15 februari vindt plaats in Zwolle.

De kosten

Volg de Masterclass Complexe Woningaanpassingen nu voor €250,- in plaats van €499,-. Meld je op tijd aan om je te verzekeren van een plekje!

Wil je graag deelnemen aan de Masterclass? Schrijf je vandaag nog in en wees verzekerd van een plekje! Inschrijven doe je door het formulier hieronder in te vullen. Wanneer jij je inschrijft voor deze eerste Masterclass van 2023, betaal je geen €499,- maar slechts €250,- jouw deelname aan de Masterclass.

Tijdens de Masterclass Complexe Woningaanpassingen kun je informatieve stands bezoeken van relevante organisaties. Bij de stand kun je waardevolle informatie ophalen, vertegenwoordigers van de organisaties ontmoeten en meer.

Bekijk hier de standhouders die bij de Masterclass aanwezig zijn.

Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan de Masterclass? Schrijf je vandaag nog in via het formulier hieronder en verzeker jezelf van een plekje!

Vragen over de Masterclass Complexe Woningaanpassingen

Heb je nog vragen over de Masterclass? We helpen je graag verder! Bel of mail ons gerust via: 085 – 401 83 62 of [email protected].

Dit zit er bij je ticketprijs inbegrepen:

 • Toegang tot de Masterclass op 15 februari
 • Deelname aan 2 colleges om jouw kennis te verdiepen
 • Leren van inspirerende en deskundige docenten
 • Een goedverzorgde lunch
 • Toegang tot de standhoudermarkt waar je kennismaakt met diverse opleiders en detacheerders voor Wmo consulenten
 • De mogelijkheid om te netwerken met collega’s uit het werkveld op het Netwerkplein

Inschrijven Masterclass 2023

 • Aanhef Voornaam Achternaam E-mailadres Telefoonnummer Kortingscode Actions
             
 • Contactpersoon inschrijving

 • Prijs

  De kosten voor de Masterclass bedragen normaliter €499,-. Jij profiteert echter van een flinke korting op je deelname en betaalt nu slechts €250,-!
 • Factuuradres

  Voor het versturen van de factuur brengen wij administratiekosten in rekening. Deze bedragen € 1,95 (ex. btw).
 • Portretrecht

  Tijdens de Masterclass worden foto's en video's gemaakt. We willen je wijzen op jouw portretrecht. Wil je het aan ons doorgeven wanneer je niet herkenbaar in beeld gebracht wilt worden?