Masterclass Complexe woningaanpassingen; woonhuislift versus zorgunit

Wij sluiten het jaar vol evenementen af met een leerzame Masterclass ‘Complexe woningaanpassingen; woonhuislift versus zorgunit’. Deze Masterclass volg je in Nuland op 14 december.

Als Wmo consulent krijg je regelmatig te maken met (complexe) woningaanpassingen. Hoe ga je hier mee om, welke beslissingen moet je maken en vooral hoe los je het uiteindelijk op. Tijdens onze Masterclass ga je hier mee aan de slag. Deze Masterclass is speciaal ontworpen om je te helpen bij het vinden van innovatieve en effectieve oplossingen voor (de meest) complexe situaties.

Over de docent

De interactieve Masterclass is samengesteld door onze docent, Iris van Zandwijk. Iris studeerde ruim 25 jaar geleden af als ergotherapeut en kwam vrij snel daarna terecht in de advieswereld. Sinds 2004 werkt ze als zelfstandig adviseur op het gebied van letselschade. Kennis die ze graag met jou deelt tijdens de Masterclass.

Waarom deze Masterclass?
Wat maakt deze Masterclass nou zo interessant? Iris begrijpt als geen ander de uitdagingen die komen kijken bij het oplossen van complexe woningaanpassingen. Ze heeft ervaren dat woningaanpassingen vaak het verschil maken in het leven van mensen en daarom wil ze de deelnemers van de Masterclass helpen en meedenken met casuïstiek.

Wat kun je verwachten?
De Masterclass is interactief. Je krijgt inzicht in de uitdagingen waarmee professionals te maken hebben, leert hoe je maatwerkoplossingen kunt creëren en ontdekt hoe je met anderen tot innovatieve oplossingen te komen. Vragen kunnen gesteld worden, casuïstieken kunnen worden aangedragen, maar het is vooral belangrijk dat je naar huis gaat met nieuwe kennis en eventuele oplossingen.

Deze Masterclass is een interactieve ervaring waarbij jij de kans krijgt om vragen te stellen, samen te brainstormen en waardevolle inzichten te delen met andere professionals. Deze masterclass brengt een diverse groep mensen bij elkaar, met verschillende achtergronden en kennisniveaus, zodat je kunt leren van elkaars ervaringen en ideeën.

Voor wie is deze Masterclass?
De Masterclass Complex Woningaanpassingen is bedoeld voor Wmo consulenten, professionals die te maken hebben met woningvragen en anderen die betrokken zijn bij complexe situaties op het gebied van woningaanpassingen. Of je nu nieuw bent in het veld of al jarenlange ervaring hebt, deze Masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische handvatten die je direct kunt toepassen.

9:00 – 9:30
Inloop en kennismaken met collega’s

9:30 – 11:00
Start interactieve Masterclass waarbij we samen gaan brainstormen en vragen beantwoorden

11:00 – 11:30
Pauze. Netwerken met collega’s uit het werkveld en tijd voor het bezoeken van diverse kennispartners

11:30 – 13:00
Vervolg interactieve Masterclass waarin we verder gaan werken met de casus

13:00 – 14:00
Afsluitende lunch met tijd voor het bezoeken van diverse kennispartners

De Masterclass Complexe Woningaanpassingen vindt op 14 december 2023 plaats van 09:00 tot 14:00 uur.

Locatie

De Masterclass van 14 december vindt plaats in Nuland.
Van der Valk hotel Nuland.
Rijksweg 25, 5391 LH Nuland.

Parkeren kan gratis bij Van der Valk hotel Nuland.

De kosten

Aangezien de Masterclass Complexe woningaanpassingen; woonhuislift versus zorgunit een primeur is in deze regio, profiteer jij van 50% korting op jouw deelname: van €499,- voor €250,-.

Wil je graag deelnemen aan de Masterclass? Schrijf je vandaag nog in en wees verzekerd van een plekje! Inschrijven doe je door het formulier hieronder in te vullen. Aangezien de Masterclass Complexe woningaanpassingen; woonhuislift versus zorgunit een primeur is in deze regio, profiteer jij van 50% korting op jouw deelname: van €499,- voor €250,-.

Tijdens de Masterclass Complexe woningaanpassingen; woonhuislift versus zorgunit kun je informatieve kennispartners bezoeken. Bij de kennispartner kun je waardevolle informatie ophalen, vertegenwoordigers van de organisaties ontmoeten en meer.

Inschrijven

Spreekt deze Masterclass jou aan en wil jij je verdiepen in complexe woningaanpassingen? Meld je dan nu aan voor de masterclass Complex Woningaanpassingen met Iris van Zandwijk. Leer van een echte professional en ontdek hoe je met innovatieve oplossingen het verschil kunt maken in het leven van mensen.

Vragen over de Masterclass Complexe woningaanpassingen; woonhuislift versus zorgunit

Heb je nog vragen over de Masterclass? We helpen je graag verder! Bel of mail ons gerust via: 085 – 401 83 62 of info@kenniscentrumsociaaldomein.nl.

Dit zit er bij je ticketprijs inbegrepen:

 • Toegang tot de Masterclass van 14 december;
 • Op een interactieve manier nieuwe kennis op doen en je verdiepen;
 • Leren van Iris van Zandwijk, de ervaren professional op dit gebied;
 • Antwoord op jouw hulpvraag;
 • Een goed verzorgde lunch;
 • Netwerken en sparren met collega’s.

Inschrijven Masterclass 2023

 • Aanhef Voornaam Achternaam E-mailadres Telefoonnummer Kortingscode Actions
             
 • Contactpersoon inschrijving

  Ben jij ook deelnemer? Voeg jouzelf dan ook toe bij de deelnemers. De contactpersoon wordt niet geregistreerd als deelnemer.
 • Prijs

  De kosten voor de Masterclass bedragen normaliter €499,-. Jij profiteert echter van een flinke korting op je deelname en betaalt nu slechts €250,-!
 • Factuuradres

  Voor het versturen van de factuur brengen wij administratiekosten in rekening. Deze bedragen € 1,95 (ex. btw).
 • Portretrecht

  Tijdens de Masterclass worden foto's en video's gemaakt. We willen je wijzen op jouw portretrecht. Wil je het aan ons doorgeven wanneer je niet herkenbaar in beeld gebracht wilt worden?