Persoonlijke ontwikkeling

Groei als professional met de hulp van Kenniscentrum Sociaal Domein

Bij Kenniscentrum Sociaal Domein begrijpen we hoe belangrijk het is om een je als professional te blijven ontwikkelen. Het Sociaal Domein is dynamisch en vraagt veel van professionals. Daarom bieden we je – naast (bij)scholing – ook diensten zoals coaching en loopbaanbegeleiding aan. Ook hebben we innovatieve ontwikkelprogramma’s opgezet waarin we jou helpen je carrièredoelen te bereiken. Of je nu aan het begin van je carrière staat of toe bent aan de volgende stap in jouw carrièrepad: Kenniscentrum Sociaal Domein helpt je verder! 

 

Loopbaanbegeleiding

Je krijgt één-op-één begeleiding van een ervaren loopbaancoach. Samen verkennen we je ambities, sterke punten en ontwikkelingsmogelijkheden. We helpen je bij het opzetten van een heldere en haalbare loopbaanstrategie. Dit omvat het bepalen van doelen en het uitstippelen van een pad om deze doelen te bereiken. Onze loopbaanbegeleiding richt zich op het verbeteren van je vaardigheden, zoals netwerken, solliciteren en persoonlijke presentatie.  


Coaching

Onze coachingsdiensten zijn er volledig op gericht om jou te helpen groeien, zowel in je carrière als op persoonlijk gebied. Met onze ondersteuning ontdek je nieuwe perspectieven en leer je vaardigheden die je helpen succesvol te zijn in wat je doet. Je krijgt persoonlijke aandacht van een ervaren coach die jouw unieke uitdagingen begrijpt. Samen werken we aan jouw doelen en ontwikkeling. Onze coach is gefocust op wat jij nodig hebt.


Ontwikkeltraject: Docent worden, consulent blijven

Ben jij werkzaam in het Sociaal Domein binnen de Wmo, Participatie of Schuldhulpverlening? En wil je jouw kennis en kunde overbrengen naar de volgende generatie? Grijp dan nu je kans en volg ons unieke scholingstraject ‘Docent worden, Consulent blijven’! Tijdens dit scholingstraject leiden we je op tot vakkundig docent binnen de Schuldhulpverlening, Participatie of de Wmo. Terwijl je de opleiding tot vakkundig docent volgt blijf je jouw werkzaamheden gewoon uitvoeren


Baangarantie: Zekerheid en perspectief in je carrière

Bij Kenniscentrum Sociaal Domein bieden we een unieke baangarantiedienst aan, speciaal ontworpen voor professionals in het Sociaal Domein. Deze dienst gaat verder dan alleen hulp bij het vinden van een nieuwe baan; we bieden je zekerheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Dat komt niet alleen ten goede aan de professionals, maar biedt ook voordelen voor de organisaties waar de professionals werkzaam zijn. 

We richten ons hierbij op het begeleiden van professionals naar nieuwe uitdagingen. Dit draagt bij aan de continuïteit en kwaliteit van diensten binnen gemeenten.

Geef je carrière een boost met de loopbaanbegeleiding van Kenniscentrum Sociaal Domein

Regelmatig updates & inzichten ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het Sociaal Domein!
 
 

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Bekijk onze vacatures

Klantmanager Wmo

Flevoland
HBO
Medior

Trainee consulent inkomen

Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
HBO
Starter

Trainee consulent schuldhulpverlening

Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
HBO
Starter

Consulent Schuldhulpverlening

Overijssel, Gelderland, Utrecht
HBO
Medior

Inservice traject Wmo consulent op het gebied van wonen, rollen en vervoer

Zuid-Holland (Zuiden)
HBO
Starter

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Groningen, Friesland, Drenthe
HBO
Medior

Senior consulent inkomen

Overijssel, Gelderland, Utrecht
HBO
Senior

Wmo consulent

Overijssel, Gelderland, Utrecht
HBO
Medior

Senior schuldhulpverlener

Overijssel, Gelderland, Utrecht
HBO
Senior

Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein

Overijssel, Gelderland, Utrecht
HBO
Medior