Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Kennisabonnement

Online
 456,00
Divers

Het online leerplatform staat bomvol e-learnings, webinars, podcasts, trainingen en andere essentiële kennis. De inhoud actualiseren we continu. Met het kennisabonnement blijf je dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied!

De online academie is toegankelijk via elke computer, laptop of tablet. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Dat maakt het ideaal te combineren met een baan en/of gezin. Je krijgt een persoonlijke online leeromgeving waarin je precies kunt zien welke onderdelen je hebt afgerond en waar je nog wat extra’s aan kunt doen. De deelnamebewijzen die je haalt staan hier ook.

Met het kennisabonnement krijg je toegang tot het gehele online leeraanbod exclusief de online opleidingen. Het aanbod bestaat uit diverse e-learnings, webinars, micro-learnings, online handboeken en het online magazine gericht op het Sociaal Domein.

Voordelen
  • Flexibel en toegankelijk leren op elk moment en overal;
  • Altijd op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en trends;
  • Afgestemd op de leerbehoefte van de professional;
  • Uitgebreide statistieken voor teamleiders;
  • Maatwerk en combinaties met klassikale opleidingen mogelijk;
  • Meer dan 100 trainingen voor het gehele Sociaal Domein.

Het kennisabonnement is voor alle professionals in het Sociaal Domein óf voor mensen die interesse hebben in het Sociaal Domein.

Met het kennisabonnement krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

Investering

De investering van het kennisabonnement is afhankelijk van het aantal accounts en de duur van het abonnement.

 456,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Online Basisopleiding Wmo Consulent

Spreekt de combinatie van werken met mensen en een regisseursfunctie binnen het Sociaal Domein je aan? Volg dan de online basisopleiding Wmo consulent.

Online Opleiding Jeugdconsulent

Wil jij aan de slag in de jeugdzorg en jeugdigen helpen naar een mooie toekomst? De online opleiding Jeugdconsulent biedt alle handvatten, kennis en kunde om het vak goed en grondig uit te kunnen voeren. 

Training Timemanagement

De training timemanagement geeft handvatten om beter om te gaan met werkdruk en efficiënter te werken.