Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

E-learning Timemanagement

Online
 69,00
2 uur
Professionele ontwikkeling
E-learning

Heb jij moeite om je dagelijkse activiteiten efficiënt en realistisch in te plannen? Met de e-learning timemanagement krijg je praktische handvatten om efficiënt met je tijd om te gaan. Zo werk jij een stuk sneller!

Deze e-learning is bedoeld voor alle professionals binnen het Sociaal Domein.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

Leerdoelen

Tijdens de e-learning ‘Timemanagement’ ga je aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • Je weet wat de matrix van Eisenhower is;
  • Je weet hoe je de matrix van Eisenhower toe kan passen;
  • Je weet hoe je belangrijke, onbelangrijke en urgente en niet urgente zaken moeten onderscheiden;
  • Je weet wat de oorzaken zijn van slecht timemanagement.

De e-learning duurt gemiddeld 2 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving

Voor de e-learning ‘Timemanagement’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

Toetsing en certificering

De e-learning sluit je af met een eindtoets. Als je de e-learning volledig hebt doorlopen en de toetsing met succes afrondt, ontvang je een certificaat van Kenniscentrum Sociaal Domein.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Effectief communiceren

Voer je wel eens een gesprek waarbij je merkt dat hetgeen wat je over wilt brengen niet begrepen wordt zoals jij het bedoelt? Of heb je misschien moeite met luisteren, omdat je snel afgeleid bent of snel een mening hebt over hetgeen de ander je vertelt? In de e-learning effectief communiceren krijg je praktische handvatten om met dit soort situaties om te gaan, waardoor je leert om effectiever te communiceren.

Training Agressie- en Emotiebeheersing

De training agressie- en emotiebeheersing geeft handvatten om om te gaan met afwijkend gedrag en agressie. Tijdens de training ga je aan de slag met agressie beheersing, het stellen van grenzen en het signaleren van spanning.

E-learning Productiviteit op afstand

Deze e-learning is ontworpen voor alle professionals in het Sociaal Domein die op afstand werken en hun professionele taken volbrengen zonder op kantoor aanwezig te zijn. Met deze training leer je hoe je je kan concentreren in een nieuwe thuiskantooromgeving, van het in contact blijven met je team tot het opstellen van een goede werkruimte.