Baangarantie

Zekerheid en perspectief in je carrière

Bij Kenniscentrum Sociaal Domein bieden we een unieke dienst aan genaamd baangarantie. De baangarantie-dienst is speciaal ontworpen voor professionals in het Sociaal Domein. Deze dienst gaat verder dan alleen hulp bij het vinden van een nieuwe baan; we bieden je zekerheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Dat komt niet alleen ten goede aan de professionals, maar biedt ook voordelen voor de organisaties waar de professionals werkzaam zijn. 

 

Wat houdt onze baangarantie-dienst in?

We richten ons op het begeleiden van professionals naar nieuwe uitdagingen, wat bijdraagt aan de continuïteit en kwaliteit van diensten binnen gemeenten. Door in te zetten op de ontwikkeling van professionals, versterken we indirect de capaciteit en expertise binnen de gemeente, wat weer leidt tot betere dienstverlening naar burgers. Onze baangarantie zorgt voor stabiliteit bij werknemers, wat resulteert in gemotiveerd en toegewijd personeel.  


Professionele groei

Met onze baangarantie krijg je de kans om je te blijven ontwikkelen en groeien in je vakgebied.

Netwerk en kansen

Door onze brede netwerken in het Sociaal Domein openen we deuren naar nieuwe mogelijkheden.

Zekerheid en vertrouwen

Onze begeleiding biedt de stabiliteit die je nodig hebt om met vertrouwen het pad van je loopbaan te vervolgen.


Baangarantie en ontwikkelingsmogelijkheden

Door professionals te voorzien van baangarantie en ontwikkelingsmogelijkheden, dragen we bij aan een sterker en efficiënter Sociaal Domein. Gemeenten profiteren van toegang tot een pool van hooggekwalificeerde professionals die klaar zijn om belangrijke rollen binnen het Sociaal Domein te vervullen. De baangarantiedienst biedt gemeenten flexibiliteit in personeelsbeheer en zorgt voor continuïteit in cruciale functies. 


Gemeenten die met ons samenwerken kunnen rekenen op een sterke ondersteuning in het streven naar een veerkrachtig en effectief Sociaal Domein.  

Zekerheid en perspectief in je carrière met de baangarantie van Kenniscentrum Sociaal Domein

Regelmatig updates & inzichten ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het Sociaal Domein!
 
 

Contactformulier Baangarantie

Wil je jouw organisatie en/of carrière versterken met behulp van onze baangarantie-dienst? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Toestemming*
Nieuwsbrief*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.