Nieuws: Keynote Speaker Nationale Bijscholingsdag Participatie bekend

09 januari 2023

Op 16 maart organiseren we – samen met onze partner EIFFEL – voor het eerst de Nationale Bijscholingsdag Participatie. Dit nieuwe evenement is speciaal ontwikkeld voor jou als professional die werkt met de Participatiewet. De eerste editie van de Nationale Bijscholingsdag over de Participatiewet vindt plaats in Arnhem.

De Nationale Bijscholingsdag Participatie is hét evenement jou als professional om actuele kennis en kunde op te doen én te netwerken met collega’s en werkgevers uit het werkveld.

 

De keynote speaker is bekend!

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag Participatie doe je niet alleen nieuwe kennis en kunde op tijdens de workshops, maar kun je je ook laten inspireren door de keynote speaker. Het belooft een mooie sessie te worden, want:

Niemand minder dan Jeroen Otter komt spreken op de Nationale Bijscholingsdag Participatie!

Olympisch topsporter Jeroen Otter is voormalig bondscoach van de Nederlandse shorttrack(st)ers en zal tijdens de Nationale Bijscholingsdag Participatie een inspirerende sessie verzorgen die je niet wil missen! 

Wil jij je ook laten inspireren door olympisch topsporter Jeroen Otter? Meld je dan vandaag nog aan voor de Nationale Bijscholingsdag!

 

Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk dan hier het actuele workshopoverzicht. We maken regelmatige nieuwe workshops bekend, dus houd onze website goed in de gaten.