Nieuw: De Masterclasses van Kenniscentrum Sociaal Domein

02 december 2022

In 2023 organiseren we 5 Masterclasses voor professionals in het Sociaal Domein!

Als Kenniscentrum Sociaal Domein organiseren we – samen met onze partners – al jarenlang evenementen voor professionals in het Sociaal Domein. We merken dat er vanuit professionals in het Sociaal Domein veel behoefte is aan extra verdieping van kennis over complexe onderwerpen, maar ook aan kennisdeling en ontmoetingen met collega’s uit het werkveld. Om in die behoefte te voorzien, organiseren we vanaf 2023 ook Masterclasses voor professionals in het Sociaal Domein!

Over de Masterclasses

Tijdens de Masterclasses neem je, samen met andere professionals uit het vakgebied, deel aan 2 colleges gegeven door verschillende docenten met expertise ten aanzien van het onderwerp. De colleges bestaan uit een theoretisch deel, waarin je jouw kennis over het onderwerp verdiept en/of verbreedt, en een praktisch deel waarin je zelf aan de slag gaat met behulp van casuïstiek uit de praktijk. De eerste Masterclass is de Masterclass Complexe Woningaanpassingen in februari 2023!

Benieuwd wat je van de Masterclasses kunt verwachten? In de onderstaande video vertellen Miquel Wijngaards en Lucia Everts je er alles over!

Op 15 februari vindt de eerste Masterclass plaats: de Masterclass Complexe Woningaanpassingen

Op 15 februari organiseren we de Masterclass Complexe Woningaanpassingen. Tijdens deze Masterclass krijg jij de kans om van experts over dit onderwerp te leren, je eigen casuïstiek in te brengen en kennis te maken met collega’s uit het werkveld. Benieuwd naar de Masterclass?

Ook deelnemen aan de Masterclass Complexe Woningaanpassingen?

Meld je dan vandaag nog aan om je te verzekeren van een plekje!