Nationale Bijscholingsdag

Een aantal keer per jaar organiseren wij in samenwerking met WMO Consulenten Nederland en onze andere partners de Nationale Bijscholingsdag voor professionals in het Sociaal Domein. Deze dagen zijn toegespitst op de diverse werkgebieden van het Sociaal Domein, van Wmo tot Schuldhulpverlening en van Backoffice/Frontoffice tot Sociaal Domein-breed.

Iedere Nationale Bijscholingsdag is gevuld met leerzame workshops, informatieve stands en waardevolle contacten. De Nationale Bijscholingsdag is hét event voor jou als professional om bij te leren en om kennis te maken met collega’s uit het werkveld. We organiseren jaarlijks verschillende bijscholingsdagen; online of bij jou in de buurt.

Tijdens dit evenement kun je deelnemen aan verschillende workshops naar keuze. De workshops gaan in op de actuele ontwikkelingen en vraagstukken in het Sociaal Domein en worden gegeven door docenten die zelf actief zijn in het werkveld. Na een bezoek aan deze dag ben je weer helemaal op de hoogte. Check hier de data en meld je aan!

Nationale Bijscholingsdag Participatie

Op 16 maart organiseren we samen met onze partner EIFFEL de Nationale Bijscholingsdag Participatie in Arnhem. Bekijk meer informatie en meld je aan.

Nationale Bijscholingsdag Sociaal Domein

Op 25 april organiseren we in Utrecht de Nationale Bijscholingsdag Sociaal Domein. Bekijk meer informatie en meld je aan.

Evenementenoverzicht

Naast Nationale Bijscholingsdagen organiseren we ook Masterclasses voor professionals in het Sociaal Domein. In 2023 organiseren we maar liefst 11 evenementen voor jou als professional. Bekijk het volledige evenementenoverzicht.

Wellicht vind je dit ook interessant

Opleidingen

Bij ons bepaal je zelf waar, hoe en wanneer je leert. Klassikaal of via ons online leerplatform. We combineren verschillende lesmethodes en bieden ook fysieke contactmomenten aan. Van losse training tot compleet pakket, ook voor organisaties.

Incompany

Al onze opleidingen en trainingen verzorgen we ook incompany. Daarmee kun je in één keer een groep medewerkers trainen, in hun eigen werkomgeving. Je kunt kiezen uit ons vaste aanbod en aanbod op maat. We stemmen de scholing precies af op jouw organisatie.

Kennisabonnement

Bijblijven in je vak en jezelf ontwikkelen was nog nooit zo makkelijk. Met een abonnement op onze online academie heb je beschikking tot meer dan 200 trainingen en ander materiaal.