Nationale Bijscholingsdag

Een aantal keer per jaar organiseren wij in samenwerking met WMO Consulenten Nederland de Nationale Bijscholingsdag gericht op verschillende vakgebieden binnen het Sociaal Domein. Deze dag is vol met workshops en informatieve stands, waardevolle contacten: de Nationale Bijscholingsdag is hét event voor professionals in het Sociaal Domein. Er zijn verschillende bijscholingsdagen per jaar; online of bij jou in de buurt. Tijdens dit event kun je deelnemen aan verschillende workshops gekoppeld aan actuele ontwikkelingen en vraagstukken in het Sociaal Domein. Met de Nationale Bijscholingsdag ben je snel weer helemaal op de hoogte. Check de data en meld je aan!

13 september in Zwolle

17 november 2022 in Den Bosch

Wellicht vind je dit ook interessant

Opleidingen

Bij ons bepaal je zelf waar, hoe en wanneer je leert. Klassikaal of via ons online leerplatform. We combineren verschillende lesmethodes en bieden ook fysieke contactmomenten aan. Van losse training tot compleet pakket, ook voor organisaties.

Incompany

Al onze opleidingen en trainingen verzorgen we ook incompany. Daarmee kun je in één keer een groep medewerkers trainen, in hun eigen werkomgeving. Je kunt kiezen uit ons vaste aanbod en aanbod op maat. We stemmen de scholing precies af op jouw organisatie.

Kennisabonnement

Bijblijven in je vak en jezelf ontwikkelen was nog nooit zo makkelijk. Met een abonnement op onze online academie heb je beschikking tot meer dan 200 trainingen en ander materiaal.