Nationale Bijscholingsdag

Een aantal keer per jaar organiseren wij in samenwerking met WMO Consulenten Nederland de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten. Deze dag is gevuld met leerzame workshops, informatieve stands en waardevolle contacten. De Nationale Bijscholingsdag is hét event voor Wmo consulenten om bij te leren en om kennis te maken met collega’s uit het werkveld. We organiseren jaarlijks verschillende bijscholingsdagen; online of bij jou in de buurt.

Tijdens dit evenement kun je deelnemen aan verschillende workshops naar keuze. De workshops gaan in op de actuele ontwikkelingen en vraagstukken in het Sociaal Domein en worden gegeven door docenten die zelf actief zijn in het werkveld. Na een bezoek aan de Nationale Bijscholingsdag ben je weer helemaal op de hoogte. Check hieronder de data en meld je aan! 

1 november 2022 in Den Bosch

Wellicht vind je dit ook interessant

Opleidingen

Bij ons bepaal je zelf waar, hoe en wanneer je leert. Klassikaal of via ons online leerplatform. We combineren verschillende lesmethodes en bieden ook fysieke contactmomenten aan. Van losse training tot compleet pakket, ook voor organisaties.

Incompany

Al onze opleidingen en trainingen verzorgen we ook incompany. Daarmee kun je in één keer een groep medewerkers trainen, in hun eigen werkomgeving. Je kunt kiezen uit ons vaste aanbod en aanbod op maat. We stemmen de scholing precies af op jouw organisatie.

Kennisabonnement

Bijblijven in je vak en jezelf ontwikkelen was nog nooit zo makkelijk. Met een abonnement op onze online academie heb je beschikking tot meer dan 200 trainingen en ander materiaal.