Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening – Haarlem

Op 20 juni organiseren we de eerste Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening ooit!

Dit unieke evenement is speciaal ontwikkeld om schuldhulpverleners en budgetcoaches samen te brengen en bij te scholen. Tijdens deze bijzondere dag doe je nieuwe kennis en kunde op én krijg je uitgebreid de kans om kennis te maken met organisaties en collega’s uit jouw vakgebied.

Tijdens dit evenement voor professionals in de Schuldhulpverlening, kun je deelnemen aan verschillende workshoprondes. Je kunt zelf bepalen aan welke workshops je wil deelnemen. Op deze manier haal jij het beste resultaat uit jouw bezoek aan dit evenement.

Breng overigens ook zeker een bezoek aan het Netwerkplein. Op dit plein maak je op een laagdrempelige manier kennis met collega’s uit het werkveld, haal je kennis op bij informatieve stands van organisaties uit het Sociaal Domein en neem je deel aan leuke activiteiten.

Benieuwd naar het volledige programma van de Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening? Dat maken we binnenkort bekend. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een update!

9:00 – 9.30 uur
Inloop en kennismaken met collega’s op het Netwerkplein

9:30 – 9.45 uur
Dagopening door inspirerend spreker

10:00 – 11.45 uur
Workshop ronde 1

11:45 – 12.45 uur
Pauze, een goed verzorgde lunch en diverse activiteiten op het Netwerkplein

12:45 – 14.30 uur
Workshop ronde 2

15:00 – 16.45 uur
Workshop ronde 3

16:45 uur
Naborrelen op het Netwerkplein

Het programma van de Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening bestaat uit meerdere workshoprondes. Tijdens deze rondes neem je deel aan workshops naar keuze. Afhankelijk van de workshops die je kiest, verdiep je jouw kennis over je eigen vakgebied, of doe je kennis op over een ander aspect van het Sociaal Domein.

Tijdens de workshops doe je onder meer kennis op over de actuele ontwikkelingen op het gebied van de Schuldhulpverlening. Ook kun je verdieping aanbrengen in jouw kennis en vaardigheden m.b.t.  onderwerpen waar je graag meer over wil leren! We maken binnenkort de workshops bekend waaraan je kunt deelnemen.

Wil jij ook binnen één dag weer helemaal op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op het gebied van Schuldhulpverlening? Meld je dan vandaag nog aan!

De Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening vindt op 20 juni plaats en duurt van 09:00 tot 17:00 uur.

Locatie

Het evenement vindt plaats in Haarlem. We maken binnenkort de exacte locatie bekend.

De kosten

Een ticket voor de Nationale Bijscholingsdag kost normaal €325,- per persoon. Als jij je vandaag nog aanmeldt krijg je echter 10% early bird korting op jouw ticket. Meld je dus op tijd aan en pak de early bird korting mee!

Wil jij ook graag deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening? Schrijf je vandaag nog in! 

Een ticket voor de Nationale Bijscholingsdag kost normaal €325,- per persoon. Als jij je vandaag nog aanmeldt krijg je echter 10% early bird korting op jouw ticket. Meld je dus op tijd aan en pak de early bird korting mee!

Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag? Schrijf je dan vandaag nog in via het onderstaande formulier.

Vragen over de Nationale Bijscholingsdag

Heb je nog vragen over de Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening? We helpen je graag! Bel of mail ons gerust via: 085 – 401 83 62 of [email protected].

Nationale Bijscholingsdag Schuldhulpverlening Haarlem

Dit zit er bij je ticket inbegrepen:

  • Toegang tot de Nationale Bijscholingsdag
  • Deelname aan meerdere workshoprondes naar keuze
  • Leren van inspirerende sprekers, trainers en docenten
  • Een goedverzorgde lunch
  • Toegang tot de standhoudermarkt waar je kennismaakt met diverse opleiders en detacheerders voor professionals in de schuldhulpverlening
  • Deelname aan de activiteiten op het Netwerkplein
  • De mogelijkheid om te netwerken met collega’s uit het werkveld op het Netwerkplein
  • €100,- korting op deelname aan de eerstvolgende Nationale Bijscholingsdag