Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar Van Crisis naar Kansen

Online
 19,99
10 minuten
Schuldhulpverlening
Webinar

In dit Webinar leer je wat je kan doen wanneer er sprake is van een crisisinterventie. Je leert wat jij als schuldhulpverlener kan bieden wanneer er een woningontruiming dreigt. Ook verschil maken? Volg dan het Webinar ‘Van Crisis naar Kansen’.

In dit Webinar leer je wat je kan doen wanneer er sprake is van een crisisinterventie. Je leert wat jij als schuldhulpverlener kan bieden wanneer er een woningontruiming dreigt.

Leerdoelen

  • Je weet hoe je signalen van een dreigende woningontruiming kan filteren.
  • Je leert hoe een eenvoudige schuld kan ontsporen tot een problematische schuld.
  • Je leert wat een kans kan bieden in zo’n crisissituatie.
  • En je krijgt tips wat jij als schuldhulpverlener hieraan kan doen.

Voor wie

Het webinar ‘van crisis naar kansen’ is bedoeld voor schuldhulpverleners of mensen die zich graag willen verdiepen in dit onderwerp.

Opleidingsniveau

Het Webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het Webinar duurt 10 minuten. De kosten voor het Webinar zijn €19,99- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het Webinar krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het Webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 19,99

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Motiverende Gesprekvoering

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.

Opleiding KCC Medewerker Sociaal Domein

Ben jij een uitstekend visitekaartje voor het Sociaal Domein? Volg dan de opleiding KCC medewerker Sociaal Domein. We leren je de benodigde kennis van wet- en regelgeving maar zorgen ook dat je over goede communicatietechnieken beschikt.

Training de essentie van het vrij te laten bedrag (VTLB): een verdiepingsslag

Wil je weten wat de VtlB-calculator allemaal achter de schermen doet in de VtlB-berekening? Wil je schuldeisers precies kunnen vertellen hoe je aan de afloscapaciteit bent gekomen? Dan is de training de essentie van het vrij te laten bedrag precies wat je zoekt.