Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor Vertrouwenspersoon

Open inschrijving
 1.499,00
3,5 lesdag
Professionele ontwikkeling
2024

Om je certificering als vertrouwenspersoon te behouden is het essentieel om je te blijven ontwikkelen. Dit doe je door bij- en nascholing te blijven volgen. Het ‘Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor Vertrouwenspersonen’ biedt zowel intervisie als bij- en nascholing, speciaal gericht op vertrouwenspersonen die hun kwaliteit willen behouden.

Het voordeelpakket is een pakket bestaande uit vier trainingen bedoeld voor vertrouwenspersonen die Bij- en Nascholing willen volgen. De trainingen bieden wij ook los aan.

Inhoud voordeelpakket

Het ‘Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor vertrouwenspersonen’ bestaat uit de volgende onderdelen:

Door op de trainingen te klikken vind je meer informatie over de inhoud van de trainingen zelf.

Het ‘Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor Vertrouwenspersonen’  is bedoeld voor ervaren vertrouwenspersonen die actief aan de slag willen met hun professionele ontwikkeling en daarvoor zelf verantwoordelijkheid nemen en van elkaar willen leren. Daarnaast is het bedoeld voor vertrouwenspersonen die willen voldoen aan de LVV eisen van behoud van certificering (BNS).

Instapvoorwaarden en opleidingsniveau

Deelnemers van de bijeenkomsten zijn ervaren vertrouwenspersonen. De trainingen zijn dan ook op hbo-niveau.

Doel van het voordeelpakket

Als vertrouwenspersoon je kwaliteit behouden door het volgen van de vier trainingen die in het ‘Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor Vertrouwenspersonen’ zitten.

Incompany

Wil je samen met jouw collega’s het ‘Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor Vertrouwenspersonen’ volgen? Incompany is ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Studiebelasting

In totaal bestaat het voordeelpakket uit drie trainingen van 1 lesdag en één training van 0,5 lesdag. Als we spreken van 1 lesdag duurt de training van 09.00-16.00. Als we spreken van 0,5 lesdag duurt de training van 09.00-12.30. In totaal is de studiebelasting voor het voordeelpakket 3,5 lesdag.

Investering

De kosten voor het ‘Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor Vertrouwenspersonen’ bedragen €1499,- per persoon. Dit is voordeliger dan wanneer je de trainingen los van elkaar aanschaft.

Accreditatieregeling

Kenniscentrum Sociaal Domein is bezig met het accrediteren van dit voordeelpakket voor Bij en Nascholing (BNS). Dit betekent in de toekomst dat jij als deelnemer PE punten kan aanvragen voor het behouden van je LVV certificering. In totaal zal dit resulteren tot 24,5 PE punten.

Wat is een open training?

Bij een open inschrijving heb je de mogelijkheid om een optie te nemen voor deelname aan de opleiding of training waarin je geïnteresseerd bent, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.
Zodra er voldoende belangstelling is voor de desbetreffende opleiding of training, wordt deze ingepland.
Vervolgens is het aan jou om te beslissen of je daadwerkelijk wilt deelnemen op de geplande datum en locatie.

 1.499,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Opleiding Management Sociaal Domein

Wil jij je verder ontwikkelen als leidinggevende of teamverantwoordelijke binnen het Sociaal Domein? Of ambieer je een leidinggevende rol en wil je hiervoor de juiste competenties ontwikkelen? Volg dan de Opleiding Management gericht op het Sociaal Domein. Door deze opleiding te volgen ontwikkel jij je tot een effectieve middle manager in het Sociaal Domein.

Training Motiverende Gesprekvoering

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.

Training Agressie- en Emotiebeheersing

De training agressie- en emotiebeheersing geeft handvatten om om te gaan met afwijkend gedrag en agressie. Tijdens de training ga je aan de slag met agressie beheersing, het stellen van grenzen en het signaleren van spanning.