Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor Vertrouwenspersoon

Open inschrijving
 1.499,00
3,5 lesdag
Persoonlijke ontwikkeling
2024

Om je certificering als vertrouwenspersoon te behouden is het essentieel om je te blijven ontwikkelen. Dit doe je door bij- en nascholing te blijven volgen. Het ‘Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor Vertrouwenspersonen’ biedt zowel intervisie als bij- en nascholing, speciaal gericht op vertrouwenspersonen die hun kwaliteit willen behouden.

Het voordeelpakket is een pakket bestaande uit vier trainingen bedoeld voor vertrouwenspersonen die Bij- en Nascholing willen volgen. De trainingen bieden wij ook los aan.

Inhoud voordeelpakket

Het ‘Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor vertrouwenspersonen’ bestaat uit de volgende onderdelen:

Door op de trainingen te klikken vind je meer informatie over de inhoud van de trainingen zelf.

Het ‘Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor Vertrouwenspersonen’  is bedoeld voor ervaren vertrouwenspersonen die actief aan de slag willen met hun professionele ontwikkeling en daarvoor zelf verantwoordelijkheid nemen en van elkaar willen leren. Daarnaast is het bedoeld voor vertrouwenspersonen die willen voldoen aan de LVV eisen van behoud van certificering (BNS).

Instapvoorwaarden en opleidingsniveau

Deelnemers van de bijeenkomsten zijn ervaren vertrouwenspersonen. De trainingen zijn dan ook op hbo-niveau.

Doel van het voordeelpakket

Als vertrouwenspersoon je kwaliteit behouden door het volgen van de vier trainingen die in het ‘Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor Vertrouwenspersonen’ zitten.

Incompany

Wil je samen met jouw collega’s het ‘Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor Vertrouwenspersonen’ volgen? Incompany is ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Studiebelasting

In totaal bestaat het voordeelpakket uit drie trainingen van 1 lesdag en één training van 0,5 lesdag. Als we spreken van 1 lesdag duurt de training van 09.00-16.00. Als we spreken van 0,5 lesdag duurt de training van 09.00-12.30. In totaal is de studiebelasting voor het voordeelpakket 3,5 lesdag.

Investering

De kosten voor het ‘Voordeelpakket Bij- en Nascholing voor Vertrouwenspersonen’ bedragen €1499,- per persoon. Dit is voordeliger dan wanneer je de trainingen los van elkaar aanschaft.

Accreditatieregeling

Kenniscentrum Sociaal Domein is bezig met het accrediteren van dit voordeelpakket voor Bij en Nascholing (BNS). Dit betekent in de toekomst dat jij als deelnemer PE punten kan aanvragen voor het behouden van je LVV certificering. In totaal zal dit resulteren tot 24,5 PE punten.

 1.499,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

E-learning Effectief communiceren

Voer je wel eens een gesprek waarbij je merkt dat hetgeen wat je over wilt brengen niet begrepen wordt zoals jij het bedoelt? Of heb je misschien moeite met luisteren, omdat je snel afgeleid bent of snel een mening hebt over hetgeen de ander je vertelt? In de e-learning effectief communiceren krijg je praktische handvatten om met dit soort situaties om te gaan, waardoor je leert om effectiever te communiceren.

Training Motiverende Gesprekvoering

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.

Training Aandachtsfunctionaris Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

In deze training leer je de verschillende taken waarvoor je als aandachtsfunctionaris verantwoordelijk bent. In drie dagen neemt Anja Dijkhuis je aan de hand van interactieve werkvormen mee in de theoretische kaders van de meldcode en de implementatie binnen jouw organisatie, evenals de aanpak rondom het signaleren en handelen bij tekenen van onveiligheid, de dilemma’s waar je mee te maken kunt krijgen, de huidige wet- en regelgeving en de integrale samenwerking.