Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Training Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) voor vertrouwenspersonen

Open inschrijving
 499,00
1 lesdag
Professionele ontwikkeling

Neuro linguïstisch programmaren (NLP) gaat over de achterkant van communicatie. Met NLP kan je als vertrouwenspersoon veranderingen aanbrengen door inzicht te krijgen in aannames, ervaringen van anderen en manieren van communiceren. Het geeft vooral inzicht in je eigen gedrag en manier van communiceren.

Neuro Linguïstisch Programmeren zet je aan het denken. Je leert te reflecteren op jezelf door je nieuwsgierigheid te stimuleren. In deze training ga je op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:

  • “Waarom doe je de dingen die je doet?”
  • “Ben je hier tevreden mee of wil je dit veranderen?”
  • ”Wat zijn jouw drijfveren en verlangens?”
  • “Hoe maak je beslissingen?”
  • “Waar baseer je jouw oordeel op?”
  • “Hoe krijg je beter contact met anderen?”

Door het toepassen van de NLP techniek ben jij bewuster en is verandering sneller mogelijk. Het helpt om jezelf en anderen beter te begrijpen.

Training Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)  is bedoeld voor ervaren vertrouwenspersonen die actief aan de slag willen met hun professionele ontwikkeling en daarvoor zelf verantwoordelijkheid nemen en van elkaar willen leren. Daarnaast is het bedoeld voor vertrouwenspersonen die willen voldoen aan de LVV eisen van behoud van certificering (BNS). 

Instapvoorwaarden en opleidingsniveau

Deelnemers van deze bijeenkomst zijn ervaren vertrouwenspersonen. De training is dan ook een bijeenkomst op hbo-niveau.

Doel van de training

Je leert als vertrouwenspersoon de krachtige techniek van NLP toepassen in je leefomgeving.

Incompany

Wil je samen met jouw collega’s een een NLP training volgen? Incompany is ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Studiebelasting

In totaal duurt de training ‘Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) voor vertrouwenspersonen’ 1 lesdag. De training start om 09:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

Investering

De kosten voor de training ‘Neuro Linguïstisch Programmeren voor vertrouwenspersonen’ bedragen €499,00 per persoon.

Accreditatieregeling

Kenniscentrum Sociaal Domein is bezig met het accrediteren van deze training voor Bij en Nascholing (BNS). Dit betekent in de toekomst dat jij als deelnemer PE punten voor deze training kan aanvragen voor het behouden van je LVV certificering.

Wat is een open inschrijving?

Bij een open inschrijving heb je de mogelijkheid om een optie te nemen voor deelname aan de opleiding of training waarin je geïnteresseerd bent, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.
Zodra er voldoende belangstelling is voor de desbetreffende opleiding of training, wordt deze ingepland.
Vervolgens is het aan jou om te beslissen of je daadwerkelijk wilt deelnemen op de geplande datum en locatie.

 499,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Training Persoonlijk Leiderschap in een Onrustige Omgeving

Ben je op zoek naar balans of wil je gewoon wel eens weten waarom burn-out veel voorkomt? Volg dan de training 'Persoonlijk Leiderschap in een Onrustige Omgeving'.

Training Aandachtsfunctionaris Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

In deze training leer je de verschillende taken waarvoor je als aandachtsfunctionaris verantwoordelijk bent. In drie dagen neemt Anja Dijkhuis je aan de hand van interactieve werkvormen mee in de theoretische kaders van de meldcode en de implementatie binnen jouw organisatie, evenals de aanpak rondom het signaleren en handelen bij tekenen van onveiligheid, de dilemma’s waar je mee te maken kunt krijgen, de huidige wet- en regelgeving en de integrale samenwerking.

Opleiding Management Sociaal Domein

Wil jij je verder ontwikkelen als leidinggevende of teamverantwoordelijke binnen het Sociaal Domein? Of ambieer je een leidinggevende rol en wil je hiervoor de juiste competenties ontwikkelen? Volg dan de Opleiding Management gericht op het Sociaal Domein. Door deze opleiding te volgen ontwikkel jij je tot een effectieve middle manager in het Sociaal Domein.