Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

E-learning Succesvol solliciteren!

Online
 69,00
1 of 2 uur
Professionele ontwikkeling
E-learning
2023

Succesvol solliciteren, hoe doe je dat? Tijdens de e-learning ‘succesvol solliciteren’ leer je meer over het opstellen van je cv, je sollicitatiebrief, de voorbereiding op het gesprek, de sollicitatie zelf en het omgaan met eventuele faalangst. Meer zelfvertrouwen krijgen? Volg dan de e-learning succesvol solliciteren!

Na afloop van de cursus kun je:

  • Een representatieve cv en motivatiebrief opstellen, die goed omschrijven wie jij bent.

  • Je leert effectief vragen stellen en weet hoe je je goed op een sollicitatie kunt voorbereiden.

  • Je eigen zelfvertrouwen verhogen door vooraf te reflecteren.

Deze e-learning is ontworpen voor alle professionals of toekomstige professionals die opzoek zijn naar een leuke baan. Succesvol solliciteren is voor iedereen die meer zelfvertrouwen wil uitstralen bij een sollicitatie.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

De e-learning duurt gemiddeld 1-2 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving

Voor de e-learning ‘succesvol solliciteren’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Aandachtsfunctionaris Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

In deze training leer je de verschillende taken waarvoor je als aandachtsfunctionaris verantwoordelijk bent. In drie dagen neemt Anja Dijkhuis je aan de hand van interactieve werkvormen mee in de theoretische kaders van de meldcode en de implementatie binnen jouw organisatie, evenals de aanpak rondom het signaleren en handelen bij tekenen van onveiligheid, de dilemma’s waar je mee te maken kunt krijgen, de huidige wet- en regelgeving en de integrale samenwerking.

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.

E-learning Persoonlijk Leiderschap

De e-learning 'Persoonlijk Leiderschap' gaat in op de zeven eigenschappen van leiderschap, de uitgangspunten van persoonlijkheid en het begrijpen van het gedrag van de ander. Op deze manier kun jij jezelf als leidinggevende of medewerker verplaatsen in iemands situatie.