Kenniscentrum Sociaal Domein is hét opleidings- en detacheringscentrum van het Sociaal Domein.

Training Persoonlijk Leiderschap

Open inschrijving
 798,00
1,5 lesdag
Persoonlijke ontwikkeling
Training
2023

Vind jij het lastig om de balans te vinden tussen werk en privé en ben je niet altijd zeker van jezelf of je keuzes? Volg dan de training ‘Persoonlijk leiderschap’.

In de training ‘Persoonlijk Leiderschap’ leer je je eigen grenzen stellen in je huidige werk- en privé-omgeving. De arbeidsmarkt is voortdurend in ontwikkeling, de vraag neemt toe en beschikbaarheid van werknemers neemt af. Hierbij is het belangrijk dat je je eigen waarde kent en weet wat belangrijke waarden en normen zijn voor jou. Wil jij meer balans krijgen in zowel werk als privé? Volg dan de training ‘Persoonlijk Leiderschap’.

Leerdoelen:
– Je leert je eigen waarde in te zien;
– Je leert prioriteiten stellen
– Je leert grenzen stellen

Deze training is bedoeld voor iedereen die het moeilijk vindt om balans te vinden in werk en privé. De training ‘Persoonlijk Leiderschap’ geeft aanzet voor verandering op persoonlijk- en bedrijfsniveau.

Het programma bestaat uit 3 dagdelen van 3 uur, waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen:

• Waarden en afstemming
• Positieve gezondheid
• Organisatie waarden
• Invloed en betrokkenheid
• Persoonlijke ontwikkeling
• Waar ligt de actie (elevator pitch)?

Studiebelasting
De studiebelasting voor deze training bestaat uit 3 dagdelen

Certificering
Na afronding van de training ontvang je een deelnamebewijs van het Kenniscentrum Sociaal Domein.

Investering
De kosten voor de training zijn €798,-(vrijgesteld van btw). Deze kosten zijn inclusief koffie/thee. Studiematerialen en toegang tot een persoonlijke online leeromgeving zijn inbegrepen.

STAP-budget

Vanwege recente wijzigingen in de regels van STAP, is het niet langer mogelijk om het STAP-budget te gebruiken voor het scholingsaanbod van Kenniscentrum Sociaal Domein. De overheid heeft besloten dat alleen nog OCW-erkende onderwijsinstellingen, zoals MBO- en HBO-opleidingen, in aanmerking komen na de STAP-ronde van 3 juli. Hierdoor vallen ongeveer 95% van de opleidingen en opleiders niet langer onder het STAP-budget, inclusief alle (branche-erkende) opleidingen van Kenniscentrum Sociaal Domein.

 

Wil je toch de volgende stap zetten in jouw carrière? Geen zorgen, je kunt nog altijd starten met een vakinhoudelijke opleiding van Kenniscentrum Sociaal Domein!

 798,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Nederlands schrijven

Foutloos kunnen schrijven is voor iedereen van belang. In deze e-learning zetten we de meest gemaakte fouten op een rijtje. Geen dt-fouten meer, alles over hoofdlettergebruik, wanneer gebruik je ij of juist ei, en nog veel meer over struikelblokken in de Nederlandse taal.

E-learning Wetten Sociaal Domein

Meer leren over de wetten en sociale zekerheid binnen het Sociaal Domein? Volg dan de e-learning Wetten Sociaal Domein.

Training Persoonlijk Leiderschap in een Onrustige Omgeving

Ben je op zoek naar balans of wil je gewoon wel eens weten waarom burn-out veel voorkomt? Volg dan de training 'Persoonlijk Leiderschap in een Onrustige Omgeving'.