Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Training Persoonlijk Leiderschap

Open inschrijving
 499,00
1,5 lesdag
Professionele ontwikkeling
Training
2023

Vind jij het lastig om de balans te vinden tussen werk en privé en ben je niet altijd zeker van jezelf of je keuzes? Volg dan de training ‘Persoonlijk leiderschap’.

In de training ‘Persoonlijk Leiderschap’ leer je je eigen grenzen stellen in je huidige werk- en privé-omgeving. De arbeidsmarkt is voortdurend in ontwikkeling, de vraag neemt toe en beschikbaarheid van werknemers neemt af. Hierbij is het belangrijk dat je je eigen waarde kent en weet wat belangrijke waarden en normen zijn voor jou. Wil jij meer balans krijgen in zowel werk als privé? Volg dan de training ‘Persoonlijk Leiderschap’.

Leerdoelen:
– Je leert je eigen waarde in te zien;
– Je leert prioriteiten stellen
– Je leert grenzen stellen

Deze training is bedoeld voor iedereen die het moeilijk vindt om balans te vinden in werk en privé. De training ‘Persoonlijk Leiderschap’ geeft aanzet voor verandering op persoonlijk- en bedrijfsniveau.

Het programma bestaat uit 3 dagdelen van 3 uur, waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen:

• Waarden en afstemming
• Positieve gezondheid
• Organisatie waarden
• Invloed en betrokkenheid
• Persoonlijke ontwikkeling
• Waar ligt de actie (elevator pitch)?

Studiebelasting
De studiebelasting voor deze training bestaat uit 3 dagdelen

Certificering
Na afronding van de training ontvang je een deelnamebewijs van het Kenniscentrum Sociaal Domein.

Investering
De kosten voor de training zijn €798,-(vrijgesteld van btw). Deze kosten zijn inclusief koffie/thee. Studiematerialen en toegang tot een persoonlijke online leeromgeving zijn inbegrepen.

Wat is een open inschrijving? 

Bij een open inschrijving heb je de mogelijkheid om een optie te nemen voor deelname aan de opleiding of training waarin je geïnteresseerd bent, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.
Zodra er voldoende belangstelling is voor de desbetreffende opleiding of training, wordt deze ingepland.
Vervolgens is het aan jou om te beslissen of je daadwerkelijk wilt deelnemen op de geplande datum en locatie.

 499,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Leiderschap & Vitaliteit

Wil jij meer leren over het binden en boeien van je huidige personeel? En wil jij groeien naar een vitale organisatie? Volg dan de training ‘Leiderschap en Vitaliteit’.

E-learning Teamrollen van Belbin

Wat is mijn rol binnen het team? Wat draag ik bij aan het team? Ben ik een onderzoeker, een organisator, een plant of een vormer? En kan ik in een ander team een andere rol hebben? De teamrollen van Belbin kunnen helpend zijn bij het vormen van nieuwe teams of bij het inzichtelijk maken van rollen in je huidige team. In deze e-learning leer je alles over de teamrollen van Belbin en hoe je deze kunt gebruiken.

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.