Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Training Persoonlijk Leiderschap in een Onrustige Omgeving

Open inschrijving
 299,00
0,5 lesdag
Persoonlijke ontwikkeling
Training
2023

Ben je op zoek naar balans of wil je gewoon wel eens weten waarom burn-out veel voorkomt? Volg dan de training ‘Persoonlijk Leiderschap in een Onrustige Omgeving’.

In de training ‘Persoonlijk Leiderschap in een Onrustige Omgeving’ leer je grip te krijgen op je eigen werkproces. Dagelijks wordt jouw omgeving beïnvloedt door vragen waar je niet altijd gelijk antwoord op hebt, hierdoor verlies je grip. Deze training zet jou aan het denken waar jij voor staat en of dat overeenkomt met je werk- en leefomgeving. Wil jij meer inzichtelijkheid krijgen in je eigen denkproces en de keuzes die je daarbij maakt? Volg dan de training ‘Persoonlijk Leiderschap in een Onrustige Omgeving’.

Leerdoelen:
– Eigen keuzes in eigen- en werkomgeving in kaart kunnen brengen
– Grip krijgen op invloeden van buitenaf
– Schrijven van een toekomstige brief naar jezelf

Deze training is bedoeld voor iedereen die (werk)druk ervaart, maar ook voor hen die al dikwijls de signalen ervaart van overbelasting, uitval of verzuim.

Het programma bestaat uit één dagdeel van 3 uur, waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen:

• Wat is werkdruk?
• In kaart brengen van je werk- en privéomgeving
• Grip krijgen en vasthouden
• Signalen herkennen

Studiebelasting
De studiebelasting voor deze training bestaat uit één dagdeel van 3 uur.

Certificering
Na afronding van de training ontvang je een deelnamebewijs van het Kenniscentrum Sociaal Domein.

Investering
De kosten voor de training zijn €299,-(vrijgesteld van btw). Deze kosten zijn inclusief koffie/thee. Studiematerialen en toegang tot een persoonlijke online leeromgeving zijn inbegrepen.

STAP-budget

Vanwege recente wijzigingen in de regels van STAP, is het niet langer mogelijk om het STAP-budget te gebruiken voor het scholingsaanbod van Kenniscentrum Sociaal Domein. De overheid heeft besloten dat alleen nog OCW-erkende onderwijsinstellingen, zoals MBO- en HBO-opleidingen, in aanmerking komen na de STAP-ronde van 3 juli. Hierdoor vallen ongeveer 95% van de opleidingen en opleiders niet langer onder het STAP-budget, inclusief alle (branche-erkende) opleidingen van Kenniscentrum Sociaal Domein.

 

Wil je toch de volgende stap zetten in jouw carrière? Geen zorgen, je kunt nog altijd starten met een vakinhoudelijke opleiding van Kenniscentrum Sociaal Domein!

 299,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Productiviteit op afstand

Deze e-learning is ontworpen voor alle professionals in het Sociaal Domein die op afstand werken en hun professionele taken volbrengen zonder op kantoor aanwezig te zijn. Met deze training leer je hoe je je kan concentreren in een nieuwe thuiskantooromgeving, van het in contact blijven met je team tot het opstellen van een goede werkruimte.

E-learning Leiderschap en persoonlijkheid

Wil jij meer weten over leiderschap? En wil jij het gedrag en de persoonlijkheid van medewerkers herkennen en begrijpen? Tijdens de e-learning ‘Leiderschap en persoonlijkheid’ leer je meer over de verschillende leiderschapsstijlen en de uitgangspunten van persoonlijkheid.

E-learning Nederlands schrijven

Foutloos kunnen schrijven is voor iedereen van belang. In deze e-learning zetten we de meest gemaakte fouten op een rijtje. Geen dt-fouten meer, alles over hoofdlettergebruik, wanneer gebruik je ij of juist ei, en nog veel meer over struikelblokken in de Nederlandse taal.