Kenniscentrum Sociaal Domein is hét opleidings- en detacheringscentrum van het Sociaal Domein.

Training Leiderschap & Vitaliteit

Open inschrijving
 499,00
1 lesdag
Persoonlijke ontwikkeling
Training
2023

Wil jij meer leren over het binden en boeien van je huidige personeel? En wil jij groeien naar een vitale organisatie? Volg dan de training ‘Leiderschap en Vitaliteit’.

In de training ‘Leiderschap & Vitaliteit’ leer je meer over de mogelijkheden voor een vitale organisatie. Hoe houd je medewerkers geboeid en hoe blijven ze gebonden? Met deze training kijken we in hoeverre de organisatie accenten kan geven aan een vitale organisatie vanuit de wetenschap dat het alleen kan met vitale medewerkers. Wil je een beter inzicht krijgen in het belang van gezonde medewerkers en de invloed die je als bedrijf hierop kan uitoefenen? Volg dan de training ‘Leiderschap en Vitaliteit’.

Leerdoelen:
– Je leert hoe je binnen je eigen organisatie accenten kan geven aan een vitale
bedrijfscultuur.
– Je leert invloed te geven op werkgeluk, werkplezier en de werkdruk van een
medewerker.

De training ‘Leiderschap & Vitaliteit’ is bedoeld voor directies, managers, teamleiders en beleidsbepalers. Voor hen die invloed hebben op het werkplezier, werkdruk en werkgeluk van medewerkers. De training is daarnaast ook interessant voor bedrijven en organisaties die nog op zoek zijn naar de manieren waar de vitaliteit van medewerkers kan worden gestimuleerd.

Het programma bestaat uit één lesdag, waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen:

• Wat is vitaliteit
• Vitaliteit in een bedrijf (bedrijfscultuur)
• Kosten verzuim, opbrengst vitaliteit
• Bedrijfsvisie op vitaliteit en arbeidsmarkt
• Vitaliteit en zichtbaar gedrag
• Aanname beleid met aandacht
• Actieplan (hoe maken we het concreet)

Studiebelasting
De studiebelasting voor deze training bestaat uit één lesdag.

Certificering
Na afronding van de training ontvang je een deelnamebewijs van het Kenniscentrum Sociaal Domein.

Investering
De kosten voor de training zijn €499,-(vrijgesteld van btw). Deze kosten zijn inclusief koffie/thee. Studiematerialen en toegang tot een persoonlijke online leeromgeving zijn inbegrepen.

STAP-budget

Vanwege recente wijzigingen in de regels van STAP, is het niet langer mogelijk om het STAP-budget te gebruiken voor het scholingsaanbod van Kenniscentrum Sociaal Domein. De overheid heeft besloten dat alleen nog OCW-erkende onderwijsinstellingen, zoals MBO- en HBO-opleidingen, in aanmerking komen na de STAP-ronde van 3 juli. Hierdoor vallen ongeveer 95% van de opleidingen en opleiders niet langer onder het STAP-budget, inclusief alle (branche-erkende) opleidingen van Kenniscentrum Sociaal Domein.

 

Wil je toch de volgende stap zetten in jouw carrière? Geen zorgen, je kunt nog altijd starten met een vakinhoudelijke opleiding van Kenniscentrum Sociaal Domein!

 499,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Productiviteit op afstand

Deze e-learning is ontworpen voor alle professionals in het Sociaal Domein die op afstand werken en hun professionele taken volbrengen zonder op kantoor aanwezig te zijn. Met deze training leer je hoe je je kan concentreren in een nieuwe thuiskantooromgeving, van het in contact blijven met je team tot het opstellen van een goede werkruimte.

 E-learning Teamrollen van Belbin

Wat is mijn rol binnen het team? Wat draag ik bij aan het team? Ben ik een onderzoeker, een organisator, een plant of een vormer? En kan ik in een ander team een andere rol hebben? De teamrollen van Belbin kunnen helpend zijn bij het vormen van nieuwe teams of bij het inzichtelijk maken van rollen in je huidige team. In deze e-learning leer je alles over de teamrollen van Belbin en hoe je deze kunt gebruiken.

Training Agressie- en Emotiebeheersing

De training agressie- en emotiebeheersing geeft handvatten om om te gaan met afwijkend gedrag en agressie. Tijdens de training ga je aan de slag met agressie beheersing, het stellen van grenzen en het signaleren van spanning.