Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Training Leiderschap & Vitaliteit

Open inschrijving
 499,00
1 lesdag
Professionele ontwikkeling
Training
2023

Wil jij meer leren over het binden en boeien van je huidige personeel? En wil jij groeien naar een vitale organisatie? Volg dan de training ‘Leiderschap en Vitaliteit’.

In de training ‘Leiderschap & Vitaliteit’ leer je meer over de mogelijkheden voor een vitale organisatie. Hoe houd je medewerkers geboeid en hoe blijven ze gebonden? Met deze training kijken we in hoeverre de organisatie accenten kan geven aan een vitale organisatie vanuit de wetenschap dat het alleen kan met vitale medewerkers. Wil je een beter inzicht krijgen in het belang van gezonde medewerkers en de invloed die je als bedrijf hierop kan uitoefenen? Volg dan de training ‘Leiderschap en Vitaliteit’.

Leerdoelen:
– Je leert hoe je binnen je eigen organisatie accenten kan geven aan een vitale
bedrijfscultuur.
– Je leert invloed te geven op werkgeluk, werkplezier en de werkdruk van een
medewerker.

De training ‘Leiderschap & Vitaliteit’ is bedoeld voor directies, managers, teamleiders en beleidsbepalers. Voor hen die invloed hebben op het werkplezier, werkdruk en werkgeluk van medewerkers. De training is daarnaast ook interessant voor bedrijven en organisaties die nog op zoek zijn naar de manieren waar de vitaliteit van medewerkers kan worden gestimuleerd.

Het programma bestaat uit één lesdag, waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen:

• Wat is vitaliteit
• Vitaliteit in een bedrijf (bedrijfscultuur)
• Kosten verzuim, opbrengst vitaliteit
• Bedrijfsvisie op vitaliteit en arbeidsmarkt
• Vitaliteit en zichtbaar gedrag
• Aanname beleid met aandacht
• Actieplan (hoe maken we het concreet)

Studiebelasting
De studiebelasting voor deze training bestaat uit één lesdag.

Certificering
Na afronding van de training ontvang je een deelnamebewijs van het Kenniscentrum Sociaal Domein.

Investering
De kosten voor de training zijn €499,-(vrijgesteld van btw). Deze kosten zijn inclusief koffie/thee. Studiematerialen en toegang tot een persoonlijke online leeromgeving zijn inbegrepen.

Wat is een open inschrijving? 

Bij een open inschrijving heb je de mogelijkheid om een optie te nemen voor deelname aan de opleiding of training waarin je geïnteresseerd bent, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.
Zodra er voldoende belangstelling is voor de desbetreffende opleiding of training, wordt deze ingepland.
Vervolgens is het aan jou om te beslissen of je daadwerkelijk wilt deelnemen op de geplande datum en locatie.

 499,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Motiverende Gesprekvoering

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.

Training Aandachtsfunctionaris Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

In deze training leer je de verschillende taken waarvoor je als aandachtsfunctionaris verantwoordelijk bent. In drie dagen neemt Anja Dijkhuis je aan de hand van interactieve werkvormen mee in de theoretische kaders van de meldcode en de implementatie binnen jouw organisatie, evenals de aanpak rondom het signaleren en handelen bij tekenen van onveiligheid, de dilemma’s waar je mee te maken kunt krijgen, de huidige wet- en regelgeving en de integrale samenwerking.

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.