Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Proefexamen (online) Opleiding Wmo Consulent

Meerdere locaties
Meerdere data
 149,00 249,00
1 of 2 uur
Wmo
Training

Wil jij het optimale leerrendement uit jouw (online) opleiding halen? Kies dan voor het proefexamen online opleiding Wmo consulent met een vakinhoudelijke docent, als voorbereiding op het examen.

Het proefexamen is voor iedereen die de (online) opleiding tot Wmo consulent volgt en graag zijn kennis en vaardigheden op gebied van de keukentafelgesprekken en rapportage schrijven wil toetsen als voorbereiding op het examen.

Je kan kiezen uit 3 opties:
– Proefexamen keukentafelgesprek en rapporteren. Hierbij ga je een keukentafelgesprek oefenen van een half uur en daarna heb je een uur de tijd voor het schrijven van een rapportage. Vervolgens heb je een half uur nabespreking en het stellen van vragen.
– Proefexamen keukentafelgesprek. Je hebt een half uur voor het keukentafelgesprek en een half uur voor de nabespreking en het stellen van vragen.
– Proefexamen rapporteren. Je schrijft een rapportage en hebt vervolgens de tijd voor het nabespreken en het stellen van vragen. 

 

Het proefexamen is voor iedereen die de (online) opleiding tot Wmo consulent volgt en zijn vaardigheden als Wmo consulent in de praktijk wil toetsen ter voorbereiding op het examen.

Instapvoorwaarden en opleidingsniveau

Alle cursisten van de (online) opleiding tot Wmo consulent kunnen het proefexamen afnemen.

Het proefexamen vindt digitaal plaats via Zoom of MS Teams. Tijdens het proefexamen krijg je de mogelijkheid om een keukentafelgesprek te oefenen en/of om het schrijven van een rapportage te oefenen. De docent geeft jou tips en feedback op het gekozen onderdeel. Bereid jouw proefexamen goed voor, zodat je weet welke vragen je wilt stellen.

Studiebelasting

Het proefexamen duurt afhankelijk van de gekozen optie 1 of 2 uur. 

Investering

Jouw investering voor één onderdeel van het proefexamen, het keukentafelgesprek óf het schrijven van een rapportage, bedraagt € 149,-. Wanneer je beide onderdelen van het proefexamen afneemt, bedraagt de investering slechts € 249,-. De prijs is vrijgesteld van BTW.

Certificering

Het proefexamen is niet gecertificeerd. 

 149,00 249,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Webinar Actualiteitencollege

Wil jij meer weten over uitspraken die er zijn gedaan in het kader van de Wmo? Volg dan het Webinar ‘Actualiteitencollege’ van het Kenniscentrum Sociaal Domein.

Training Timemanagement

De training timemanagement geeft handvatten om beter om te gaan met werkdruk en efficiënter te werken.

E-learning Wetten Sociaal Domein

Meer leren over de wetten en sociale zekerheid binnen het Sociaal Domein? Volg dan de e-learning Wetten Sociaal Domein.