Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Online consult docent schuldhulpverlening

Digitaal
 125,00
0,75 uur
Schuldhulpverlening
Training

Wil jij graag een extra moment om de lesstof door te nemen of vaardigheden te oefenen met een vakinhoudelijke docent? Heb je interesse in schuldhulpverlening of budgetcoaching en wil je weten hoe een dag als schuldhulpverlener of budgetcoach eruit ziet? Of ben je werkzaam in de schuldhulpverlening en heb je vragen over een specifiek onderwerp? Dan is een online consult met een docent van Kenniscentrum Sociaal Domein precies wat jij nodig hebt. 

Wil jij een maximaal leerrendement behalen en zo goed mogelijk voorbereid worden op je werk als schuldhulpverlener of budgetcoach? Kies dan voor Blended learning door naast je online opleiding ook een online consult te boeken met één van onze vakinhoudelijke docenten. Tijdens het online consult kan jij verdiepende vragen stellen aan de docent, feedback vragen op speciale onderwerpen en bijvoorbeeld jouw gesprekstechnieken oefenen. Zo ontwikkel je jouw gespreksvaardigheid en overige competenties voor het voeren van bijvoorbeeld een intakegesprek nóg beter.

Het online consult is voor iedereen die de (online) opleiding tot schuldhulpverlener of budgetcoach volgt, werkzaam is in het Sociaal Domein of zich wil verdiepen in schuldhulpverlening en budgetcoaching.

Instapvoorwaarden en opleidingsniveau

Er zijn geen instapvoorwaarden van toepassing voor het online consult.

Het online consult vindt plaats via Zoom of MS Teams. Na bestelling neemt de docent contact met jou op om een datum in te plannen. Wij versturen de link naar jouw e-mailadres.

Studiebelasting

Het online consult duurt drie kwartier. Jouw voorbereidingstijd is afhankelijk van het onderwerp van het consult.

Investering

Jouw investering voor het online consult bedraagt €125,- De prijs is vrijgesteld van btw.

 125,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Training Timemanagement

De training timemanagement geeft handvatten om beter om te gaan met werkdruk en efficiënter te werken.

Training Motiverende Gesprekvoering

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.

Training Effectief Communiceren in de Schuldhulpverlening

Hoe communiceer je effectief en zorg je dat jouw boodschap goed overkomt bij je cliënt? In de training 'effectief communiceren in de schuldhulpverlening' werk je aan het hele communicatieproces. Van de basisgesprekstechnieken tot aan gedragsverandering, aan het eind van de dag heb jij communicatietechnieken op zak die werken!