Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Online consult docent schuldhulpverlening

Digitaal
 125,00
0,75 uur
Schuldhulpverlening
Training

Wil jij graag een extra moment om de lesstof door te nemen of vaardigheden te oefenen met een vakinhoudelijke docent? Heb je interesse in schuldhulpverlening of budgetcoaching en wil je weten hoe een dag als schuldhulpverlener of budgetcoach eruit ziet? Of ben je werkzaam in de schuldhulpverlening en heb je vragen over een specifiek onderwerp? Dan is een online consult met een docent van Kenniscentrum Sociaal Domein precies wat jij nodig hebt. 

Wil jij een maximaal leerrendement behalen en zo goed mogelijk voorbereid worden op je werk als schuldhulpverlener of budgetcoach? Kies dan voor Blended learning door naast je online opleiding ook een online consult te boeken met één van onze vakinhoudelijke docenten. Tijdens het online consult kan jij verdiepende vragen stellen aan de docent, feedback vragen op speciale onderwerpen en bijvoorbeeld jouw gesprekstechnieken oefenen. Zo ontwikkel je jouw gespreksvaardigheid en overige competenties voor het voeren van bijvoorbeeld een intakegesprek nóg beter.

Het online consult is voor iedereen die de (online) opleiding tot schuldhulpverlener of budgetcoach volgt, werkzaam is in het Sociaal Domein of zich wil verdiepen in schuldhulpverlening en budgetcoaching.

Instapvoorwaarden en opleidingsniveau

Er zijn geen instapvoorwaarden van toepassing voor het online consult.

Het online consult vindt plaats via Zoom of MS Teams. Na bestelling neemt de docent contact met jou op om een datum in te plannen. Wij versturen de link naar jouw e-mailadres.

Studiebelasting

Het online consult duurt drie kwartier. Jouw voorbereidingstijd is afhankelijk van het onderwerp van het consult.

Investering en subsidiemogelijkheden

Jouw investering voor het online consult bedraagt €125,- De prijs is vrijgesteld van btw. Vanaf 1 januari 2022 zijn scholingskosten niet meer fiscaal aftrekbaar. Daarvoor in de plaats is het STAP-budget in het leven geroepen. Het STAP-budget is een subsidieregeling voor scholing en ontwikkeling voor werkenden en werkzoekenden. Iedereen die een training, cursus of opleiding wil volgen kan maximaal € 1.000,- aanvragen. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

 125,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.

E-learning Wetten Sociaal Domein

Meer leren over de wetten en sociale zekerheid binnen het Sociaal Domein? Volg dan de e-learning Wetten Sociaal Domein.

Opleiding Schuldhulpverlening en Budgetcoaching

Kun jij empathisch in gesprek gaan met oog voor de wet- en regelgeving binnen de schuldhulpverlening? Vind je het leuk om mensen te helpen om de financiële controle terug te krijgen? Volg dan de opleiding Schuldhulpverlening en budgetcoaching.