Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Online consult docent schuldhulpverlening

Digitaal
 149,00
45 minuten
Schuldhulpverlening
Training

Wil jij graag een extra moment om de lesstof door te nemen of vaardigheden te oefenen met een vakinhoudelijke docent? Heb je interesse in schuldhulpverlening of budgetcoaching en wil je weten hoe een dag als schuldhulpverlener of budgetcoach eruit ziet? Of ben je werkzaam in de schuldhulpverlening en heb je vragen over een specifiek onderwerp? Dan is een online consult met een docent van Kenniscentrum Sociaal Domein precies wat jij nodig hebt. 

Wil jij een maximaal leerrendement behalen en zo goed mogelijk voorbereid worden op je werk als schuldhulpverlener of budgetcoach? Kies dan voor Blended learning door naast je online opleiding ook een online consult te boeken met één van onze vakinhoudelijke docenten. Tijdens het online consult kan jij verdiepende vragen stellen aan de docent, feedback vragen op speciale onderwerpen en bijvoorbeeld jouw gesprekstechnieken oefenen. Zo ontwikkel je jouw gespreksvaardigheid en overige competenties voor het voeren van bijvoorbeeld een intakegesprek nóg beter.

Het online consult is voor iedereen die de (online) opleiding tot schuldhulpverlener of budgetcoach volgt, werkzaam is in het Sociaal Domein of zich wil verdiepen in schuldhulpverlening en budgetcoaching.

Instapvoorwaarden en opleidingsniveau

Er zijn geen instapvoorwaarden van toepassing voor het online consult.

Het online consult vindt plaats via Zoom of MS Teams. Na bestelling neemt de docent contact met jou op om een datum in te plannen. Wij versturen de link naar jouw e-mailadres.

Studiebelasting

Het online consult duurt drie kwartier. Jouw voorbereidingstijd is afhankelijk van het onderwerp van het consult.

Investering

Jouw investering voor het online consult bedraagt € 149,- De prijs is vrijgesteld van btw.

 149,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

E-learning Wetten Sociaal Domein

Meer leren over de wetten en sociale zekerheid binnen het Sociaal Domein? Volg dan de e-learning Wetten Sociaal Domein.

Training Omgaan met de Kritische Klant

Weerstand en onbegrepen gedrag komen in het Sociaal Domein vaak voor. Het gesprek kan soms helemaal vastlopen omdat er veel weerstand is en wellicht kun je op dat moment niet gelijk iets bevestigen of ontkrachten. Wat kun je doen om het gesprek een andere wending te geven? Leer het tijdens de training omgaan met de kritische cliënt.

Training Klachtenfunctionaris (2 dagen)

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de dienstverlening binnen het Sociaal Domein? Ben je communicatief sterk, kun je goed luisteren en denk jij in oplossingen? Dan is de tweedaagse training Klachtenfunctionaris Sociaal Domein zeer geschikt voor je!