Kenniscentrum Sociaal Domein is hét opleidings- en detacheringscentrum van het Sociaal Domein.

LinkedIn Training

 299,00
0,5 lesdag
Persoonlijke ontwikkeling

De training LinkedIn – Het Kennisplatform voor Professionals in het Sociaal Domein – geeft je praktische middelen zodat je zichtbaar bent als professional in het Sociaal Domein. Je ontdekt hoe je in contact komt met professionals en relevante personen binnen en buiten je werkveld. Ook voor het volgen van actuele ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein.

LinkedIn is zoveel meer dan een platform voor het plaatsen van je CV. Elke dag bezoeken ruim 1 miljoen Nederlanders LinkedIn. Denk hierbij aan de zakelijke markt maar ook aan burgers met hulpvragen. Hoe presenteer jij jezelf als professional in het Sociaal Domein? Hoe ben jij en jouw gemeente zichtbaar voor de burger?

Na het volgen van de LinkedIn training:

 1. Heb je een persoonlijk en professioneel LinkedIn profiel die een goede indruk geeft over je kwaliteiten als professional;
 2. Heb je inzicht in LinkedIn groepen binnen het Sociaal Domein die relevante ontwikkelingen delen;
 3. Weet je hoe je kan opvallen door relevante content (LinkedIn berichten, polls e.d.) zodat je in contact komt met interessante personen binnen en buiten je werkveld;
 4. Weet jij hoe LinkedIn een bijdrage levert aan je ontwikkeling en zichtbaarheid als professional in het Sociaal Domein;
 5. Weet je hoe je met waardevolle content opvalt en in contact gaat komen met personen binnen en buiten je werkveld;
 6. Ben je in staat je LinkedIn netwerk te laten groeien zodat je nuttige gesprekken krijgt met personen binnen en buiten je werkveld.

De LinkedIn training is bedoeld voor iedereen die wil werken aan een professionele uitstraling op LinkedIn. Voor mensen die meer willen weten over hoe je in contact kan komen met personen binnen en buiten het werkveld in Nederland. En voor iedereen die toegankelijk en zichtbaar wilt zijn voor andere professionals en burgers door middel van waardevolle berichten.

Instapvoorwaarden en opleidingsniveau

Deze training wordt op hbo-niveau gegeven.

Incompany

Wil je deze opleiding volgen met meerdere collega’s? Incompany is ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tijdens de praktijkgerichte LinkedIn training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Persoonlijk en professioneel LinkedIn profiel;
 • Ontwikkelen, schrijven en publiceren LinkedIn berichten;
 • Vergroten van LinkedIn netwerk;
 • Contacten leggen en onderhouden personen binnen en buiten Sociaal Domein;
 • Aansluiten bij relevante LinkedIn groepen binnen Sociaal Domein;
 • Opzetten van inhoudelijke events via LinkedIn.

Studiebelasting

De training bestaat uit een halve lesdag van 09.00 tot 12.30 uur. Daarnaast is het raadzaam enkele zelfstudie-uren in te plannen.

Laptop

Om de training in goede orde te volgen, willen wij jou vragen om een laptop of tablet mee te nemen naar de training.

Investering en subsidiemogelijkheden

De kosten voor de training zijn € 299,- (vrijgesteld van btw). Deze kosten zijn inclusief koffie/thee en lunch. Studiematerialen en toegang tot een persoonlijke online leeromgeving zijn inbegrepen.

Vanaf 1 januari 2022 zijn scholingskosten niet meer fiscaal aftrekbaar. Daarvoor in de plaats is het STAP-budget in het leven geroepen. Het STAP-budget is een subsidieregeling voor scholing en ontwikkeling voor werkenden en werkzoekenden. Iedereen die een training, cursus of opleiding wil volgen kan maximaal € 1.000,- aanvragen. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Certificering

Wanneer je deze training hebt gevolgd, ontvang je een deelnamebewijs van Kenniscentrum Sociaal Domein.

Neem jij de volgende STAP in jouw carrière?

Vanaf 1 maart 2022 is het voor iedereen mogelijk om het STAP-budget aan te vragen. Met deze subsidie van €1.000,- kun je een opleiding, training, cursus of studie naar keuze volgen om zo je positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Wil je het STAP-budget gebruiken om je verder te ontwikkelen binnen het Sociaal Domein? Dan ben je bij Kenniscentrum Sociaal Domein aan het goede adres. Wij zijn een erkend STAP-opleider. Dit betekent dat je het STAP-budget kunt gebruiken voor al onze opleidingen en trainingen.

Meer informatie over STAP? We leggen je het graag uit: informatie STAP!

 299,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Training Motiverende Gesprekvoering

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.

Training Agressie- en Emotiebeheersing

De training agressie- en emotiebeheersing geeft handvatten om om te gaan met afwijkend gedrag en agressie. Tijdens de training ga je aan de slag met agressie beheersing, het stellen van grenzen en het signaleren van spanning.