Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

LinkedIn Training

 299,00
0,5 lesdag
Persoonlijke ontwikkeling

De training LinkedIn – Het Kennisplatform voor Professionals in het Sociaal Domein – geeft je praktische middelen zodat je zichtbaar bent als professional in het Sociaal Domein. Je ontdekt hoe je in contact komt met professionals en relevante personen binnen en buiten je werkveld. Ook voor het volgen van actuele ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein.

LinkedIn is zoveel meer dan een platform voor het plaatsen van je CV. Elke dag bezoeken ruim 1 miljoen Nederlanders LinkedIn. Denk hierbij aan de zakelijke markt maar ook aan burgers met hulpvragen. Hoe presenteer jij jezelf als professional in het Sociaal Domein? Hoe ben jij en jouw gemeente zichtbaar voor de burger?

Na het volgen van de LinkedIn training:

 1. Heb je een persoonlijk en professioneel LinkedIn profiel die een goede indruk geeft over je kwaliteiten als professional;
 2. Heb je inzicht in LinkedIn groepen binnen het Sociaal Domein die relevante ontwikkelingen delen;
 3. Weet je hoe je kan opvallen door relevante content (LinkedIn berichten, polls e.d.) zodat je in contact komt met interessante personen binnen en buiten je werkveld;
 4. Weet jij hoe LinkedIn een bijdrage levert aan je ontwikkeling en zichtbaarheid als professional in het Sociaal Domein;
 5. Weet je hoe je met waardevolle content opvalt en in contact gaat komen met personen binnen en buiten je werkveld;
 6. Ben je in staat je LinkedIn netwerk te laten groeien zodat je nuttige gesprekken krijgt met personen binnen en buiten je werkveld.

De LinkedIn training is bedoeld voor iedereen die wil werken aan een professionele uitstraling op LinkedIn. Voor mensen die meer willen weten over hoe je in contact kan komen met personen binnen en buiten het werkveld in Nederland. En voor iedereen die toegankelijk en zichtbaar wilt zijn voor andere professionals en burgers door middel van waardevolle berichten.

Instapvoorwaarden en opleidingsniveau

Deze training wordt op hbo-niveau gegeven.

Incompany

Wil je deze opleiding volgen met meerdere collega’s? Incompany is ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tijdens de praktijkgerichte LinkedIn training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Persoonlijk en professioneel LinkedIn profiel;
 • Ontwikkelen, schrijven en publiceren LinkedIn berichten;
 • Vergroten van LinkedIn netwerk;
 • Contacten leggen en onderhouden personen binnen en buiten Sociaal Domein;
 • Aansluiten bij relevante LinkedIn groepen binnen Sociaal Domein;
 • Opzetten van inhoudelijke events via LinkedIn.

Studiebelasting

De training bestaat uit een halve lesdag van 09.00 tot 12.30 uur. Daarnaast is het raadzaam enkele zelfstudie-uren in te plannen.

Laptop

Om de training in goede orde te volgen, willen wij jou vragen om een laptop of tablet mee te nemen naar de training.

Investering

De kosten voor de training zijn € 299,- (vrijgesteld van btw). Deze kosten zijn inclusief koffie/thee en lunch. Studiematerialen en toegang tot een persoonlijke online leeromgeving zijn inbegrepen.

Certificering

Wanneer je deze training hebt gevolgd, ontvang je een deelnamebewijs van Kenniscentrum Sociaal Domein.

STAP-budget

Vanwege recente wijzigingen in de regels van STAP, is het niet langer mogelijk om het STAP-budget te gebruiken voor het scholingsaanbod van Kenniscentrum Sociaal Domein. De overheid heeft besloten dat alleen nog OCW-erkende onderwijsinstellingen, zoals MBO- en HBO-opleidingen, in aanmerking komen na de STAP-ronde van 3 juli. Hierdoor vallen ongeveer 95% van de opleidingen en opleiders niet langer onder het STAP-budget, inclusief alle (branche-erkende) opleidingen van Kenniscentrum Sociaal Domein.

 

Wil je toch de volgende stap zetten in jouw carrière? Geen zorgen, je kunt nog altijd starten met een vakinhoudelijke opleiding van Kenniscentrum Sociaal Domein!

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Training Leiderschap & Vitaliteit

Wil jij meer leren over het binden en boeien van je huidige personeel? En wil jij groeien naar een vitale organisatie? Volg dan de training ‘Leiderschap en Vitaliteit’.

Training Agressie- en Emotiebeheersing

De training agressie- en emotiebeheersing geeft handvatten om om te gaan met afwijkend gedrag en agressie. Tijdens de training ga je aan de slag met agressie beheersing, het stellen van grenzen en het signaleren van spanning.

E-learning Succesvol solliciteren!

Succesvol solliciteren, hoe doe je dat? Tijdens de e-learning 'succesvol solliciteren' leer je meer over het opstellen van je cv, je sollicitatiebrief, je voorbereiding op het gesprek, de sollicitatie zelf en het omgaan met eventuele faalangst. Meer zelfvertrouwen krijgen? Volg dan de e-learning succesvol solliciteren!