Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

E-learning Nederlands schrijven

Online
 69,00
2 uur
Persoonlijke ontwikkeling
E-learning

Foutloos kunnen schrijven is voor iedereen van belang. In deze e-learning zetten we de meest gemaakte fouten op een rijtje. Geen dt-fouten meer, alles over hoofdlettergebruik, wanneer gebruik je ij of juist ei, en nog veel meer over struikelblokken in de Nederlandse taal.

Tijdens de e-learning ‘Nederlands schrijven’ ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Klinkers en medeklinkers;
  • Werkwoorden: tegenwoordige tijd, verleden tijd, voltooide tijd, gebiedende wijs en Engelse werkwoorden;
  • Bijvoeglijk naamwoord;
  • Verkleinwoorden;
  • Aaneenschrijven;
  • Woordtekens;
  • Hoofdletters en kleine letters;
  • Veelvoorkomende fouten.

Deze e-learning is bedoeld voor iedereen die zijn Nederlandse taalvaardigheid wil verbeteren of opfrissen. Het helpt je om je schriftelijke en mondelinge communicatie te verbeteren. Essentieel voor in het werkveld én jouw privéleven.

Opleidingsniveau

Deze e-learning is gebaseerd op taalniveau 3F.

De e-learning duurt gemiddeld 2 uur. De kosten voor de e-learning zijn €69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving

Voor de e-learning ‘Nederlands schrijven’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

Toetsing en certificering

De e-learning sluit je af met een dictee. Als je de e-learning volledig hebt doorlopen en de toetsing met succes afrondt, ontvang je een deelnamebewijs van Kenniscentrum Sociaal Domein.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

E-learning Persoonlijk Leiderschap

De e-learning ‘Persoonlijk leiderschap’ gaat in op burn-out, leefstijl, waarden en natuurlijk persoonlijk leiderschap in het algemeen. Tijdens deze e-learning kun je een aantal oefeningen uitvoeren, wat jou hopelijk meer inzichten geeft.

Training Persoonlijk Leiderschap

Vind jij het lastig om de balans te vinden tussen werk en privé en ben je niet altijd zeker van jezelf of je keuzes? Volg dan de training ‘Persoonlijk leiderschap’.

 E-learning Teamrollen van Belbin

Wat is mijn rol binnen het team? Wat draag ik bij aan het team? Ben ik een onderzoeker, een organisator, een plant of een vormer? En kan ik in een ander team een andere rol hebben? De teamrollen van Belbin kunnen helpend zijn bij het vormen van nieuwe teams of bij het inzichtelijk maken van rollen in je huidige team. In deze e-learning leer je alles over de teamrollen van Belbin en hoe je deze kunt gebruiken.